Valódi játékosok vagy statiszták szerepelnek a TV-s vetélkedőkben? – Politikai Hobbista Kósa L. Adolffal 2021.03.01.

Valódi játékosok vagy statiszták szerepelnek a TV-s vetélkedokben? - Politikai Hobbista Kósa L. Adolffal

Valódi játékosok vagy statiszták szerepelnek a TV-s vetélkedokben? - Politikai Hobbista Kósa L. Adolffal

Karácsony Gergely óriásit ment a hétvégén. Ő már beoltaná a budapestieket, csak hát az a fránya kormány nem adja oda neki a vakcinát, pedig a szent nyugat már toporzékol, hogy Magyarországra szállíthassa. Az egyetlen bibi, vagyis a valóság az, hogy a vakcina, amit ő már most szeretne kifizetni, vagyis kifizettetni a kormánnyal, hogy utána csakis a budapestiek kapják meg, az a vakcina még a gyártósoron sincs rajta.
Karácsony persze csak a formáját hozza, mint ahogy Fekete-Győr András is, amikor börtönbe vetni, veszteg- és légtérzár alá vonni, de akár a veséjüket is szeretné lezúzni a fideszeseknek a kormányváltás után. Bandinkának azért egy kis spenótot azért ehhez még ennie kellene.
Nem csak Karigeri és Fegyőr, hanem férfi politikusaink is kitettek magukért a hétvégén. Dobrev Klára a kommunizmus áldozatairól posztolt óriási pátosszal – de még véletlenül sem kért bocsánatot nagyapja, Apró Antal nevében, aki a kommuniznus elég sok áldozatát személyesen juttatta bitófára. Donáth Anna pedig Brüsszelhez fordul, hogy segítsenek; ezúttal azért, mert szerinte – kapaszkodjatok meg – a magyar kormány korlátozni akarja a Facebook-ot. Még véletlenül sem a Facebook korlátozza, épp Donáth Anna és elvtársai hathatós együttmuködésével a jobboldali véleményeke á dehogy!
A második félidőben viszont lazított a csapat a sok komoly téma után: Egy szuper jó arc, egykori népszerű TV-s személyiség, ám a képernyőről nagyjából 20 éve eltűnt műsorvezető, Kósa L. Adolf tért vissza fél óra erejéig a Hobbista jóvoltából, persze csak vendégként. És végre megtudtuk: a TV-s vetélkedő játékok résztvevői valójában statiszták, vagy tényleg önként jelentkeztek a műsorba.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture