Biden nem a láthatatlan emberrel, hanem a levélszavazókkal fog kezet – Politikai Hobbista Boros Bánk Leventével 2022.04.27.

Biden nem a láthatatlan emberrel, hanem a halott szavazókkal fog kezet – Politikai Hobbista Boros Bánk Leventével

Biden nem a láthatatlan emberrel, hanem a halott szavazókkal fog kezet – Politikai Hobbista Boros Bánk Leventével

Egy héttel ezelőtt mutatott be a Hobbista csapata egy átfogó katonai elemzést az orosz-ukrán háború kapcsán. Ha egetrengető események nem is, de egy-két dolog azért történt azóta. Az oroszok lassan, szisztematikusan nyomulnak előre, huszadik századi módszerekkel, változatlan katonai doktrína alapján. Az ukránok pedig erejükön felül, kitartóan védekeznek. Hogy mi a helyzet Moldáviával, miért zárták el az oroszok Bulgária felé a gázcsapot… ezekre a kérdésekre is választ kapunk a műsorból.
Végül egy fontos, a műsorban eddig méltatlanul keveset érintett téma is szóba került: az abortusz. Ez a kérdés a legnagyobb társadalmi vitát az USA-ban okozza; ott kifejezetten politikacsináló szerepe van. Vannak államok, mint például a vadliberális New York és Kalifornia, ahol egészen a születés pillanatáig el lehet vetetni a gyereket, bármilyen következmény nélkül; és vannak olyan államok, mint például Oklahoma, ahol egyre komolyabban veszik az élet védelmét, ideértve a magzati életet is. Rázós téma, a részletekért nézd meg az adást.
A második félidőben Boros Bánk Levente foglalt helyet a vendégfotelben. Hiába telt el bő három hét a választások óta, bőven maradt még mit elemezni. Nem a választási eredményeket, hanem annak következményeit, a véget nem érő telenovellát, ahogy a vesztes fél meghatározó politikusai egymást próbálják kinyírni. Bánk nem gondolta volna, hogy 12 év kormányzás után is ennyire izgalmas marad a közélet – kormányoldalról.
Bánk kifejtette, hogy részben szerencse, hogy sikerült megszabadulni a politikához még értő posztkommunista elittől, hiszen Horn Gyuláék veszélyes ellenfelek voltak. De részben probléma, hogy nincs kompetens ellenzék, hiszen a politika verseny nélkül nem az igazi. Hornék cinikusak voltak, de értettek ahhoz, amit csinálnak. Az utódaik csak szimplán hülyék, de legalább lehet rajtuk röhögni.
És felmerült egy érdekes kérdés: Míg a környező országokban sikerrel lehetetlenítik el a globalista erők a patrióta kormányokat, és ültetnek az országok élére külföldről irányított, de kétségtelenül értelmes, kompetens helytartókat, akiket látszólag demokratikusan választatnak meg, addig Magyarországon miért csak ilyen szerencsétlen idiótákra futja? Vagy nem csak ők bénák, hanem a nemzeti oldal tényleg profi lett 30 év alatt?
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture