Elmúlik a depresszió, ha nem foglalkozunk a meleglobbival? – Politikai Hobbista Hodász Andrással

Elmúlik a depresszió, ha nem foglalkozunk a meleglobbival? - Politikai Hobbista Hodász Andrással

Elmúlik a depresszió, ha nem foglalkozunk a meleglobbival? - Politikai Hobbista Hodász Andrással

Ha a hátrányos helyzetű faji, etnikai kisebbségek politikai hatalmat szereznek, képviselőik lesznek a törvényhozásokban, tisztviselőik a közigazgatásban, akkor az előmozdítja az egész társadalmi csoport anyagi, gazdasági felemelkedését. Az utolsó töltényig ebben a megkérdőjelezhetetlen igazságban hisz a progresszív-liberális baloldal. Csak hogy a valóság, a történelmi tapasztalatok egészen mást mutatnak. Az amerikai feketék elmúlt 80 évet elemezve, ráadásul fekete tudósok, szakértők munkáira támaszkodva, a Hobbista bemutatta, hogy a kisebbségek számára a felemelkedés, a prosperitás záloga nem a politikai, hanem a humán tőkében rejlik. Azaz: nem egyéni sikereket elérő politikusoktól javul a feketék, cigányok, bevándorlók, stb. anyagi helyzete. Hanem a stabil család, a tanulás és a kemény munka segíti őket az előbbre jutásban.
Az Android után végre az Apple is bevezeti a terhes férfi emojit! Milliók tapsolnak most örömükben. Végre a fontos dolgok is teret nyernek a világban! Mostantól bármelyik férfi ha ránéz a telefonjára, eszébe jut: egy-egy harcosabb, agresszívebb nő bármikor felcsinálhatja őt, ha nem vigyáz eléggé! A nők pedig lejöhetnek végre a magas lóról, amin ültek, abban a hamis tudatban, hogy a terhesség, meg persze a szülési fájdalmak, a szoptatás és hasonlók, egyáltalán nem az ő “kiváltságos” problémáik, hanem a férfiak is ugyanúgy átélik ezeket. Persze, hogy mindenki rájött, hogy ezek a szarkazmus mondatai voltak. Mindenki, kivéve a progresszív-liberális elmebetegek, élen a világ legnagyobb cégével, az Apple-lel.
Whoopi Goldberg szerint a holokauszt nem faji alapon történt. Néhány éve ezért a kijelentéséért még örökre kizárták volna a civilizált világból – joggal. Ma már csak két hétre szóló felfüggesztést jelent az ABC TV-csatornánál, a “The View” című műsorban. A zsidók ugyanis már nem tekintendők áldozatnak, hiszen fehérek voltak és ez nem fér bele a mostani kánonba, abba a narratívába, amely a világot elnyomott színesbőrűekre és elnyomó fehérekre osztja. Márpedig Whoopi annyiszor nyilvánult már meg ennek a narratívának, és általában a wokeprogressziónak a nevében, hogy ez a “félresikerült” mondat nyilvánvalóan bocsánatos bűn.
És ha már bűn: mit mond a Biblia a homoszexualitásról? Ebből a kérdésből indult ki az a parázs vita, amely igazából már hetek óta zajlik, média-üzengetések, műsorok és videók formájában. Most viszont egy légtérbe került Hodász András és a Hobbista! Amiért eleve komoly respekt jár Hodász atyának. A világ ideje nem lenne elég rá, de igyekeztek Hodász András papi tevékenységének sokak számára ellentmondásos kérdései közül többet is érinteni a résztvevők. Persze, voltak egymásnak feszülések, elsősorban a kispad szereplői és a vendég között, de összességében mindenképpen egy izgalmas, előremutató beszélgetés volt; egyetlen baja, hogy túl rövid. De sebaj, lesz folytatás: nem csak Ábrahám Robi és Varga Ádám saját műsorában, hanem itt, a Hobbistában is!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture