Nem betiltani, hanem kijavítani kell a Z-betűt, rögtön európai lesz! – Politikai Hobbista Szánthó Miklóssal 2022.05.24.

Nem betiltani, hanem kijavítani kell a Z-betűt, rögtön európai lesz! – Politikai Hobbista Szánthó Miklóssal

Nem betiltani, hanem kijavítani kell a Z-betűt, rögtön európai lesz! – Politikai Hobbista Szánthó Miklóssal

Hobbistát ezúttal is megihlették a HVG történelmi fejtegetései, bár most inkább az újságnak adott igazat JeszyVejkey tényleg tévedett: nyugaton már kialakult királyságok voltak a 13. században, az Aranybulla pedig nem alkotmány volt, hanem kiváltságlevél. Viszont nyugaton csak egy császárság volt, a Német-Római Birodalom feje, nem több. A másik keleten volt található, a Bizánci császárság. Hiába, no, senki nem lehet annyira tájékozott, mint a Hobbista kis csapata…
Biden Japánba látogatott, ahol bátran kijelentette, hogy Taiwan érdekében kész háborúba is bocsátkozni Kínával. Ez komoly elmozdulás az eddigi amerikai állásponttól, eddig az volt a megegyezés, hogy csak felfegyverzik Taiwant, képessé teszik őket az önvédelemre. Persze lehet, megint csak összevissza beszélt. Bármi is az igazság, azt a tanulságot levonhatjuk, hogy hiába vádolták Trumpot azzal, hogy ő fogja kirobbantani a harmadik világháborút, a korábbi elnök alatt volt a legbékésebb a Föld.
Olodimir Elenszkij betiltotta a Z-betűt. És a V-t is. Igaz, kicsit kevésbé bolond formában, mint korábban tervezték, a kultúrában és a tudományban továbbra is lehet használni. Jeszy viszont felhívta a figyelmet arra, hogy felesleges annyit aggódni a Z-betű miatt, ki is lehet javítani azt. Egy filctoll kell csak hozzá, és máris nem az orosz agresszió jelképe, hanem az európai értékeket képviselő és védő Azov ezredé.
Az MSZP megint 2010-et játszik, elrejti magát a választók elől, hátha így szavaznak rájuk. Hogy ez mennyire fog működni, illetve mi lett a rejtőző MSZP-vel szemben szerveződő nem-MSZP-sek sorsa, azt megtudjátok a kedd esti Hobbistából.
Először jött Európába a legnagyobb amerikai konzervatív politikai jamboree, a CPAC – és rögtön Budapestre! A rendezvényt szervező Alapjogokért Központ vezérigazgatója, Szánthó Miklós, a Hobbista mai vendége részletesen elmondta, miért van óriási jelentősége annak, hogy a világ jobboldalának meghatározó szereplői, köztük közel 200 külföldi vendég, Magyarországon gyűltek össze. Akik pedig nem tudtak személyesen eljönni, köztük Donald Trump, ők személyes videóüzenetet küldtek. Végül a kellő szerénységgel, de Kubatov Gábor után Szánthó is igennel válaszolt Jeszi azon kérdésére, hogy a nyugati jobboldal számára épp Magyarország képes ma víziót és gyakorlati iránymutatást is adni ahhoz, hogyan győzzék le a világszerte túlerőben lévő baloldalt.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture