Szanyi Tibor: Éljen a Kádár-János terv! – Politikai Hobbista az ISZOMM Párt miniszterelnök-jelöltjével 2021.09.19.

Szanyi Tibor: Éljen a Kádár-János terv! - Politikai Hobbista az ISZOMM Párt miniszterelnök-jelöltjével

Szanyi Tibor: Éljen a Kádár-János terv! - Politikai Hobbista az ISZOMM Párt miniszterelnök-jelöltjével

muciológus bölcsészek egyik kedvenc elfoglaltsága a világvége-jövendölés. Hol azért, mert fölforraljuk a bolygót, hol azért, mert felrobbantjuk, hol azért, mert mindent megeszünk és aztán éhen halunk… a lényeg, hogy a fiataloknak még véletlenül se legyen kedvük élni, szaporodni, tervezni a jövőre. És a halálkampány működik is: a nemzetközi felmérések rendre kimutatják, hogy a fiatalok végtelenül pesszimisták, rettegnek a jövőtől.
A baloldali politikusok viszont puccos gálákon, méregdrága ruhákban mutogatják magukat, és eközben megmutatják azt is, mennyire fontos számukra a szegénység elleni küzdelem…. Semennyire. Még véletlenül sem azt mondják, hogy segítsünk a szegényeken, hanem csak annyit, hogy adóztassuk meg a gazdagokat. Vagyis: vegyük el tőlük, amijük van. Igazi bolsevik recept, semmit sem változtak.
Az előválasztás csodafegyverében bízó ellenzéki jelöltek valószínűleg nem sokat tanulmányozták a nemzetközi politikát. És pont ezért hiszik csodafegyvernek az előválasztást. Sosem az a jelölt az esélyes a tömegek megnyerésére, aki a többieknél is erősebben tudja fenyegetni az ellenfeleket.
A második félidőre egy szokatlan és talán meglepő, országosan jól ismert, a Pesti TV stúdiójában eddig még semmilyen műsorban nem járt politikus, Szanyi Tibor érkezett a Hobbista vendégfotelébe! Az ISZOMM párt alapítója és Jeszi közösen megállapították, hogy egyáltalán nem kell, hogy bármiben is egyetértsenek, de nagyon fontos, hogy bármikor képesek legyenek leülni beszélgetni.
Nem is nagyon értettek egyet semmiben; sem a kapitalizmus és a szocializmus kérdésében, sem Horn Gyula vagy Antall József megítélésében. A műsor egyik legjobb pillanata minden bizonnyal az volt, amikor Szanyi Kapitány, miután büszkén mesélte, hogy pártprogramjuk neve Kádár János terv, felidézte, hogy a rendszerváltás után, Antall József miniszterelnöksége alatt másfél millió munkanélküli lett Magyarországon. Jeszi jelezte, hogy ez a legkevésbé sem Antall hibája volt, Kurtz ezredes pedig finoman megjegyezte, hogy valójában az előző Kádár János Tervnek volt az eredménye… 🙂

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture