Jöhet-e anya/apatej egy férficsecsből? Hányszor lehet feltörni egy ellenzéki újságíró telefonját? – Politikai Hobbista Abaházi Csabával 2021.07.24.

Jöhet-e anya/apatej egy férficsecsből? Hányszor lehet feltörni egy ellenzéki újságíró telefonját? - Politikai Hobbista Abaházi Csabával

Jöhet-e anya/apatej egy férficsecsből? Hányszor lehet feltörni egy ellenzéki újságíró telefonját? - Politikai Hobbista Abaházi Csabával

A Hobbista a Star Trek: Deep Space Nine egyik epizódjával hasonlította össze Panyi Szabolcs történetét, akinek nem egyszer, hanem többször is feltörték a telefonját. Mert ő ennyire fontos. A hétfőn, a Direkt36 aktivista-újságírói által kirobbantott lehallgatási botrány valóban izgalmas, hiszen, mint minden jól felépített kamutörténetnek, ennek is van valóságalapja. Tényleg létezik az NSO Group, tényleg képesek feltörni telefonokat, és pár országban tényleg használták újságírók megfigyelésére, amint azt egy 2018-as torontói tanulmány részletesen taglalja is. Viszont nincs magyar szál, nincsenek magyar áldozatok, ott már érzések és kitalációk veszik át a Forbidden Stories újságírói által előadott – amúgy máshonnan lenyúlt – sztoriját.

A Hobbista múlt csütörtökön még a gyerekeknek mesét olvasó transzvesztitákat tartotta fenyegetésnek, péntekre ezt az elméletet megdöntötte a szivárványmajom, és amikor azt hinnénk, hogy nincs tovább, akkor emelnek a téten: a mai adás “sztárja” az amúgy hetero, csak totál elmebeteg pár, akik nemet cseréltek, átműttették magukat, és emiatt úgy érezték, férficsecsből is lehet babát szoptatni. Igen, ezeknek tényleg ennyire elmentek otthonról. A haladó nyilvánosság persze ünnepli őket, szerintük csodálatos, ahogy megpróbálják tagadni a valóságot és a biológiát, a férficsecsből pedig csak a fasizmus miatt nem jön anyatej.

A második félidőben Abaházi Csaba volt a Hobbista vendége, akit az öregebb arcok a Sing-Sing énekeseként, a fiatalabbak pedig rádiós műsorvezetőként ismerhetnek. Bár 21 éve rádiózik, de ha egy vadidegen megkérdeznék tőle, micsoda ő, akkor ma is azt mondaná, hogy rockénekes. A jó hangulatú beszélgetés mindenképp legmeglepőbb, már-már sokkoló pillanat az a videó bejátszás volt, amelyben Jeszi még a Rocktükör című zenés műsor vezetőjeként, könyékig érő fekete göndör hajjal interjúvolta az akkor szintén hasonló színű és hosszúságú hajjal rendelkező Abaházit, majdnem 30 évvel ezelőtt.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture