Dobrev Trabantja vagy Karácsony pólója a kommunistább? 2021.09.09.

Dobrev Trabantja vagy Karácsony pólója a kommunistább?

Dobrev Trabantja vagy Karácsony pólója a kommunistább?

A Politikai Hobbista előválasztási híradójában ez alkalommal Dorbev Klára kampánytrabantja került a csapat látókörébe, és a politikát félretéve, csakis csodálattal tudtak beszélni erről az ikonikus járműről.
Dobrev lendületét Karácsony is megirigyelhette, ezért mostanában a szokásosnál is korábban kel – kb. 9-kor – és a szokásosnál is több videóval örvendeztet minket a Facebookon. Az egyikben arról panaszkodik, hogy a kormány milyen sok pénzt költ hirdetésekre; és aztán biztos, ami biztos, jól elkölt ő is egy pár milliót a Facebookon arra a hirdetésre, amelyben arról panaszkodik, hogy a kormány mennyit költ hirdetésekre… vágjátok, ugye?
Egy másik videóban egy “Bernie” feliratú pólóban feszít – de ki is ez a rejtélyes Berni? Egy szeretethiányos kiskamasz, aki hétközben parlamenti képviselőt játszik? Vagy a “Hóbortos hétvége” című film halott hőse? Neeeem… Bernie valódi kiléte kiderül az adásból.
Mint ahogy az is, miért akarják most a futball és a politika hatalmasságai Lengyelországot is megbüntetni, amiért ott is kifütyülték az angol válogatott térdelését a VB-selejtezőn.
A második félidőben Szabó László Zsolt, az MTVA egykori elnöke, Magyarország nemrégiben hazatért új-zélandi nagykövete volt a Hobbista vendége. Bár ez a megbízatás jóval nyugisabbnak ígérkezett a korábbi, médiában betöltött pozícióihoz, a Covidjárvány kitörését követően aztán mégiscsak alaposan felpörögtek az események, amikor az óceániai szigetvilág miniállamaiban dolgozó magyarok hazajutásáról kellett gondoskodnia az értük is felelős új-zélandi nagykövetnek. Új-Zéland egyébként valóban gyönyörű és békés hely; nem véletlenül vásárolnak itt földeket és házakat a világ leggazdagabb emberei; menekülő utat biztosítva maguknak az armageddon esetére, akár háború, tömeges népvándorlás vagy egyszerűen csak a wokeideológiai totális térhódítása okozza azt. Apropó, népvándorlás: a nemzetközi haladó baloldal nagy kedvence Új-Zéland női miniszterelnöke, aki korábban a szocialista internacionálé prominenseként még elvtársnak szólíttatott, és aki igazi progresszív jóemberként felemelte az országába befogadható menekültek kvótáját: évi 250-ről 500 főre.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture