Őrült nők delegációja – Politikai Hobbista Hidvéghi Balázzsal 2021.09.30.

Őrült nők delegációja – Politikai Hobbista Hidvéghi Balázzsal

Őrült nők delegációja – Politikai Hobbista Hidvéghi Balázzsal

A románok megint tanárok voltak. Rögtön másnap, miután aláírták az EB elnökével a román helyreállítási alap tervdokumentációját, azonnal elfogadtak egy melegellenes törvényt. Náluk nem léphetnek élettársi kapcsolatba az azonos nemű párok. Ennek ellenére senki nem támadja őket, Brüsszel és Berlin egyaránt hallgat. Nemzeti érdekérvényesítésben, külpolitikában és sunyulásban egyaránt profik.
Jakab Péter a legnagyobb lúzer. Nem elég, hogy Gyurcsány beédesgette pártjával együtt a moslékkoalícióba, nem elég, hogy belőle faragta az évtized parlamenti bohócát, még meg is alázza szörnyszülött teremtményét. Szóval Jakab valószínűleg abban bízhatott, hogy ha már mindent elárult és mindent feladott a Gyurcsány-vezette baloldal kedvéért, akkor legalább elér valami kis sikert. Elvégre Júdás is megkapta a 30 ezüstöt, de Jakabnál nagyon úgy néz ki, hogy ez a rész egyszerűen elmarad.
Fizetésképtelenné válhat és államcsődöt jelenthet USA, ha nem sikerül megemelni az adósságplafont. A Hobbista elmagyarázza, hogy miért és hogyan juthattak idáig.
Egy hete tart már az úgynevezett üzemanyag-válság Angliában, aminek köszönhetően szinte lehetetlen tankolni. Ez kihatott a boltok polcaira is, konkrétan olyan ellátási válság van, hogy az üzletek konganak az ürességtől. A kormány meg lassan a hadsereg bevetését fontolgatja, hogy ők szállítsák a kikötőkből és a finomítókból az üzemanyagot a töltőállomásokra, mert egyszerűen nincs elég sofőr Angliában. Hogy miért nincs elég sofőr? Hát azért, mert ezek a zseni szigetlakók kitalálták, hogy van a jó bevándorló meg a rossz bevándorló. A jó bevándorló az, amelyik Afrikából, Ázsiából köztük a volt brit gyarmatokról érkezik, hogy aztán sportoló, vagy még inkább munkanélküli drogdealer legyen belőlük. A rossz bevándorló pedig az, aki keletközépeurópából érkezik, hogy sofőrként, árufeltöltőként, raktárosként, villanyszerelőként, ápolóként dolgozzon, hogy a többi bevándorlónak és a mindenre teljesen alkalmatlan, tejfölösképű angoloknak már ne kelljen ilyesmivel elégetni a drága idejüket. Őket pedig a Brexit után kidobták Angliából.
Több, mint 250 adás után először újrázott egy vendég a győzikefotelbenHidvéghi Balázs Európa parlamenti képviselő érkezett, friss élményekkel a LIBE bizottság delegációjával. Ez a testület az Európai Parlament amúgy is erősen balos, ideológia-vezérelt, félőrült társaságából is a még extrémebb, szélsőségesebb irányvonalat képvisel. Azt, hogy mi lesz a “tényfeltáró” látogatás eredménye, azt nem nehéz már most kitalálni, hiszen a bolsevikoknál az ítélet mindig megelőzte a bizonyítást, a vádemelést, a nyomozást, mindent. Nyilvánvalóan aránytalanul sok baloldali politikust, újságírót, álcivilt, stb. fognak meginterjúvolni a látogatásuk során, tény és való, hogy azért sikerült “belecsempészni” a programba jó pár normális emberrel való találkozást is. Szerepel köztük pár jobboldali újságíró is, és bár Hidvéghi megpróbálta Jeszit is felírni a listára, a Hobbistával nem mernek szembenézni a derék amazonok. A delegációban helyet foglaló öt őrült nőt az előző adásban egyenként bemutattuk; de van mellettük azért két normális férfi is a két kisebb, európai jobboldali frakciókból. Ők azonkívül, hogy vigyáznak, hogy a másik öt ne harapjon meg senkit a három nap alatt, ezenkívül, ahogy Hidvéghi is fogalmazott, csak egy kisebbségi különvéleményt fogalmazhatnak majd meg arról, hogy Magyarországon semmi baj a demokráciával. Mert hogy a Bizottságban többségben lévők szerint ez bizony maga Észak-Korea, és ebben a vélekedésükben (és ítéletükben) semmilyen tény nem képes őket megzavarni.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture