A Hobbista bemutatja a CIA új kedvencét, Gyurcsány Ferencet – Politikai Hobbista Jónás Lászlóval 2022.05.17.

A Hobbista bemutatja a CIA új kedvencét, Gyurcsány Ferencet – Politikai Hobbista Jónás Lászlóval

A Hobbista bemutatja a CIA új kedvencét, Gyurcsány Ferencet – Politikai Hobbista Jónás Lászlóval

Váratlan fordulat történt: Ukrajna nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált. Méghozzá a Sargentinimódszer segítségével. Mert mivel ők az új current thing, ezért nem is győzhetett más. Ehhez az sem nagy ár, ha pár ország másra leadott szavazatait hozzájuk kell számolni. A jóeNberség sosincs ingyen.

A Kapitány visszatért és pártot alapított. Csak éppen senki nem tartott vele, még legkitartóbb, legelszántabb követői is magára hagyták. Lukácsi Katalin is inkább elmélkedik meg ismerkedik a valósággal. A FOS viszont rögtön reagált, a D36 egy hosszú-hosszú cikkben leplezte le, hogy a jobboldali médiumoknak végig igazuk volt, amikor arról cikkeztek, hogy MZP imbecillis, felkészületlen, hiú és cezaromán. Az üzenet nem bonyolult, a CIA 2026-os kormányfő-jelöltje Gyurcsány Ferenc lesz, aki az elbeszélő cikkben az egyetlen pozitív karakter szerepét töltötte be.

Tulajdonképpen mit jelent az, hogy innováció? Miért hívjuk a cégeket újabban “startup”-nak? Ezekkel a kérdésekkel nyitotta Jeszi a beszélgetést Jónás Lászlóval, a Design Terminal társalapítójával és üzletfejlesztési igazgatójával. Mert valóban, sokszor használjuk ma a mindennapi életben is az üzleti világ olyan kifejezéseit, amelyek jelentéstartalmával nem mindig vagyunk tisztában. De most végre megtudtuk, mi az az innováció, és hogy az nem olyan csak távoli és nagyszabású dolgokban létezik, mint az űrkutatás, hanem akkor is, amikor egy mezőgazdasági vállalkozás számára azt a problémát kell megoldani, hogy tőkésrécék pusztítják a termést. (De csak egy bizonyos fajta tőkésréce – a többit békén kell hagyni!) És ami a közeljövőt tekintve az innováció legfontosabb területe: legyünk képesek saját erőből előállítani, amennyi dolgot csak tudunk, hogy ne legyünk folyamatosan kiszolgáltatva a globális ellátási láncoknak. Vagyis: magyar s@ggbe
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture