Mi a magyarázat a transzneműségre? És a magyar médiaviszonyokra? – Politikai Hobbista Fűrész Gáborral

Mi a magyarázat a transzneműségre? És a magyar médiaviszonyokra? - Politikai Hobbista Fűrész Gáborral

Mi a magyarázat a transzneműségre? És a magyar médiaviszonyokra? - Politikai Hobbista Fűrész Gáborral

Jordan Peterson világhírű kanadai klinikai pszichológus a nők és férfiak közötti különbséget alaposan kielemezte, és a pénteki adásban a Hobbista is igyekezett a nézőkkel ismertetni ezeket a gondolatokat. Ott hagyta pénteken félbe a csapat, hogy ha vannak nőiesebb férfiak és férfiasabb nők is, de ettől még szó nincs róla, hogy valaki rossz testbe született volna. Akkor hát miért burjánzott el mégis a transzszexualitás? Erre a kérdésre ma megtudjuk a választ nem csak Peterson, de Piaget és Jung segítségével is. Spoiler: ezek az emberek felnőttként pótolják be azt, ami gyerekként kimaradt az életükből.

Finnország korábbi kereszténydemokrata belügyminisztere február közepén bíróság elé áll. A vád: kisebbségekkel szembeni gyűlöletkeltés. Hogy mit tett? Idézte a Bibliát. Konkrétan Szent Pál rómaiakhoz írt első levelét, amely egyértelműen állást foglal a homoszexualitással kapcsolatban. De az új vallás, a woke-progresszió száműzni akarja, be akarja tiltani a Bibliát. Ha a perben elítélik Räsänen miniszterasszonyt, akkor kinyílik Pandora szelencéje; onnantól kezdve a Biblia bármely részét – vagy bármilyen más írást, könyvet – tiltólistára lehet tenni azzal, hogy valakik önhatalmúlag gyűlöletbeszédnek minősítik.

Akik csak baloldali elkötelezettségű médiumot olvasnak, azoknak meggyőződésük, hogy teljesen leuralta a nyilvánosságot a Fidesz. De ők nem is olvasnak mást. Akik jobboldali elkötelezettségű médiumokat olvasnak, azok olvasnak baloldaliakat is, így az a benyomásuk, hogy kiegyenlített a magyar média. A valóság persze még izgalmasabb, és Fűrész Gábor, a Századvég vezérigazgatója azért ült le a Hobbista második félidejében a vendégszékbe, hogy végre válaszokat kapjunk ezekre a kérdésekre. A hagyományos, tehát a nyomtatott sajtóban és a televízióban enyhe kormánypárti fölény mutatható ki; mind a nyers mennyiségben, mind az olvasottságban, nézettségben. Az online portálok tekintetében kétharmad-egyharmad a baloldali fölény, amit egy teljesen új jelenség, a közösségi médiás influenszerek ökoszisztémája bonyolít tovább, ahol megint a jobboldal áll nyerésre. Vagyis, mindent összevetve, ismét csak döntetlen közeli az állás, ami rendjén is van. Senki nem akar visszatérni a ‘90-es évek sajtóviszonyaihoz, amikor 95 százalékos fölényben volt az egyik politikai oldal, jelesül a baloldal.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture