Egy hülye horvát vendéglőst annyira sérti a valódi történelem, hogy a magyarok nem ehetnek többé az éttermében – Politikai Hobbista Czunyiné Bertalan Judittal 2022.05.13.

Egy hülye horvát vendéglőst annyira sérti a valódi történelem, hogy a magyarok nem ehetnek többé az éttermében – Politikai Hobbista Czunyiné Bertalan Judittal

Egy hülye horvát vendéglőst annyira sérti a valódi történelem, hogy a magyarok nem ehetnek többé az éttermében – Politikai Hobbista Czunyiné Bertalan Judittal

Túl sokat nézik egyesek a Szulejmán-sorozatot, ezért írnak orosz gyermekrablásokról. Több médium is hírt adott róla, hogy az orosz katonák 190 ezer ukrán gyereket raboltak el, akiket – egyfajta janicsárképzés keretében – orosszá akarnak nevelni. A hír szörnyű, csak éppen nem igaz. Az orosz illetékes arról beszélt, hogy Donbassz térségéből 190 ezer gyerek érkezett, elsöprő többségük a szüleikkel. Kétezernél kevesebb gyerek lépte át egyedül a határt, az ő szüleiket megpróbálják felkutatni. Illetve van pár ezer gyermek, akik ukrán árvaházakban éltek, onnan menekítették ki őket a háború miatt. És mindössze 27 gyereket fogadtak örökbe orosz szülők.
Egy Trpanjban található vendéglő úgy döntött, többet nem szolgálnak ki ott magyarokat. A rettenetes szankciót azért vezették be Magyarország ellen, mert alternatív történelmet tanultak, emiatt megsértődtek Doktorminiszterelnökúr szavain. Hogy majd miből fog megélni az étterem, ha magyar turistákat nem látnak vendégül, az legyen az ő bajuk, ahogyan az is, hogy az éttermet rögtön lepontozták a magyarok.
Verhofstadt azért akarja eltörölni a vétót Európában, mert nem bírja elviselni, hogy nem a többség szava dönt kizárólag. Magyarországot pedig azért tartja diktatúrának, mert a többség dönt a parlamentben. Hülye? Igen. Belga? Igen. De legalább csak a vétónkat akarja elvenni, nem a karunkra pályázik.
A csecsemőgyilkosság jogáért tartott amerikai tüntetésen feltűnt maga az ördög is. Aki nem hiszi, aki szerint ez csak nevetséges zsurnalizmus, esetleg túlzás, az nézze meg a Politikai Hobbistában bemutatott videót!

A Fidesz egy igazi soviniszta, nőgyűlölő, patriarchális párt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok a parlamenti képviselő hölgyek, akik már a Hobbistánál is jártak, Selmeczi Gabriellától Koncz Zsófián át Dunai Mónikáig. Ma pedig Czunyiné Bertalan Judit érkezett a vendégfotelbe. A Komárom-Esztergom megyei 3. sz. választókerület képviselője egy olyan régióért felel, ahol nincs egyetlen nagyobb város sem; Komárom és Oroszlány 20 ezer alatti, Ács 7, Kisbér 5, Bábolna ezres. Zömében tehát olyan falvak teszik ki a választókerületet, ahol még léteznek a hagyományos emberi kapcsolatok. Ééééés… ha hiszitek, ha nem: INTERNET IS VAN!!! De hogy jobban szeret-e minisztériumban, államtitkárként dolgozni, vagy inkább a választókerületben találkozni az emberekkel, erre a kérdésre az adásban válaszol a képviselőasszony

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture