Jeszy is megkapta a saját szőke szájkosarát – Politikai Hobbista Kőrösi Koppány fejlesztéspolitikai szakértővel 2022.01.10.

Jeszy is megkapta a saját szőke szájkosarát – Politikai Hobbista Kőrösi Koppány fejlesztéspolitikai szakértővel

Jeszy is megkapta a saját szőke szájkosarát – Politikai Hobbista Kőrösi Koppány fejlesztéspolitikai szakértővel

Révbe értek azok a várakozások, amelyek Jeszynek is szájkosarat követeltek a túlzott szabadszájúsága miatt. Ezentúl a Hobbista Péterfi Juditja, Szamosi Tímea dönti el, hogy milyen kérdésre válaszolhat. A többit meg majd az esti facebookos bejelentkezései során úgyis elmondja…
21 éve nincs közöttünk Zámbó Jimmy, Csepel királya. Ennek apropóján egy válogatással készült a Hobbista csapata, hiszen Jimmy egy vátesz volt; minden dalában évtizedekkel előre megénekelt egy-egy mai ellenzéki politikust
Például Márki-Zayról is énekelt, akit közelebbről is megvizsgált a Hobbista elmegyógyászati konzíliuma. A szakértő csapat arra jutott, hogy a fickót egyfajta ellenorbánnak szánták, de mivel a saját percepcióikból indultak ki, ezért csak egy olyan bolondot sikerült találni, amilyennek ők Orbánt találják. Csak Márki-Zay nemcsak az Amerikai Népszava hasábjain rágja ki az intarziát a Karmelita kolostor falából és nemcsak az MSZP sms-kampányában utazik Grácba kezelésre, hanem a valóságban. Illetve ez a kettő nem stimmel, de ez annak köszönhető csak, hogy MZP nem miniszterelnök. A többi őrültsége, az autoriter hajlamai, a családon belüli erőszak, a kényszeres grimaszolás viszont stimmel.
Németországban az atomerőművek után a rendőrkutyákat vonják ki a forgalomból. Hogy miért, azért érdemes meghallgatni a Hobbista utolsó négy percét is az első félidőből.
A második félidőben Kőrössy Koppány fejlesztéspolitikai szakértő tért vissza a Hobbistába, hogy ezúttal a városháza-eladás körüli balhé nyilvánvaló és kevésbé nyilvánvaló összefüggéseit egyaránt feltárja a nézőknek. A tanulságos beszélgetés során kiderült, hogy az üzletet már a Demszky-korszakban szerették volna nyélbe ütni, csak a gazdasági világválság közbeszólt. A mostani jutalékos rendszerben, bár a 4 milliárd nagyon sok pénz, valójában alig több, mint egy százaléka az ingatlankomplexum teljes piaci értékének, így hát potom pénzért ügyeskedő, pitiáner csokitolvajok azok a politikusok, akik ezen ügyködnek. De kiderült az is, hogy a magyar utakon szaladgáló luxusautók igazából az a profit, ami nem került ki külföldre, hanem itthon maradt; és hogy a Francia Nagykövetségen Macronnal tárgyaló ellenzéki politikusok miért nem kaptak még egy ásványvizet sem.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture