A magyar politikusoknak is hazudozniuk kellene a nemzetközi színtéren? – Politikai Hobbista Fábry Sándorral 2022.04.29.

A magyar politikusoknak is hazudozniuk kellene a nemzetközi színtéren? – Politikai Hobbista Fábry Sándorral

A magyar politikusoknak is hazudozniuk kellene a nemzetközi színtéren? – Politikai Hobbista Fábry Sándorral

Úgy tűnik, a CNNes Richard Quest megint megpróbált interjút készíteni Szijjártó Péterrel. De csak úgy tűnik, mert a valóságban csak pletykákat és rosszindulatú hazugságokat kért számon rajta. Pl. olyanokat, hogy csak mi vásárolunk orosz gázt egész Európában, mert Putyin barátai vagyunk. Szijjártó helyretette Questet, a Hobbista pedig elemezte az interjút.
Mindenki hazudik, az összes európai politikus pofátlanul belehazudja a kamerába, hogy az, hogy az ő országuk is nyitott számlát a Gazprom bankjánál, az nem jelent semmit. Csak mi mondjuk meg őszintén és pacekban, hogy úgy fizetünk, ahogy az oroszok akarják, mert szükségünk van az orosz gázra és olajra. Ezért csak Magyarország ellen indít kötelezettségszegési eljárást a Bizottság. Lehet, hogy példát kellene venni az európai politikusokról és folyékonyan hazudni?
Deutsche Welle szerint az ország déli határkerítését ostromló, önmagát szírnek kiadó fekete-afrikaiak és a háború elől menekülő ukrán kismamák között egyetlen különbség van csak: a bőrük színe. És mivel csak ezt az egyetlen eltérést vették észre, ezért rögtön meggyanúsították a magyarokat, hogy rasszisták. A Telex pedig, mivel nincs saját gondolatuk, lelkesen átvették az anyagot.
Nem csalás, nem délibáb: Fábry Sándor volt a Hobbista vendége! Persze, hogy mesélt egy-két viccet is, de most valami újszerűbe vágta a fejszéjét: Dr. Máriással közösen összeraktak egy formabontó, erősen összművészeti jellegű előadást. Sándor számára is szokatlan módon, itt most előre megírt, fix szöveget kell előadnia… de többet nem árulunk el, kiderül a beszélgetésből, és pláne a darabból, ami az Akvárium Klubban látható. És hogy mi történik a humorral mostanában? Miért kell a műsorokból minden c••ány, z••dó és b••i viccet kivenni, sőt, ezeket a szavakat is kipontozni, ahogy most mi is tesszük a YouTube miatt? Erről is van Fábrynak véleménye…
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture