A választások után nem érvényesült maradéktalanul az illemkódex a Hobbistában – Politikai Hobbista Dunai Mónikával 2022.04.04.

A választások után nem érvényesült maradéktalanul az illemkódex a Hobbistában – Politikai Hobbista Dunai Mónikával

A választások után nem érvényesült maradéktalanul az illemkódex a Hobbistában – Politikai Hobbista Dunai Mónikával

Fleck Zoltánék úgy tervezték, hogy a választások után egy rövid időre, amíg leszámolnak mindenkivel, felfüggesztik a jogállamiságot. Ezzel indokolták a srácok a Hobbistában, hogy ugyan illetlenség a földön fekvő ellenzéket rugdosni, de egy napig belefér. Ugyanis nem kevés szemétséget és fenyegetést fújt össze a szél az elmúlt években, egy napig cserébe lehessen már kiröhögni a haladó baloldaliakat.
Mert hát az történt, hogy a jobboldal úgy elverte a baloldalt, hogy csak na. Az összefogás a parlamenti mandátumoknak még az egyharmadát sem szerezte be, pedig kétharmadról álmodoztak. És mindez nem jöhetett volna létre MZP nélkül, aki kontrollvesztett messiásként tombolta végig a kampányt.
A második félidőben Dunai Mónika, a XVII. került, azaz Rákosmente ismételten megválasztott fideszes képviselője volt a Hobbista vendége. Az előzetes várakozásokkal szemben a kormánypárt sokkal jobban szerepelt Budapesten; az ellenzék csak kb. 6%-kal szerzett több szavazatot, míg a választást megelőzően még 15%-os különbséget vizionáltak. Két egyéni mandátumot is sikerült megszerezni, ebből az egyik Dunai Mónika. Szerinte ő, mint képviselő azért tudott az előző ciklusban is sikeres lenni, és most is behúzni a körzetet, mert kiváló az együttműködés a kerületi – szintén fideszes – polgármesterrel és a kormánnyal is; sőt, Tarlós idejében a főpolgármesterrel is, és ezért tudott ennyit fejlődni az elmúlt években a körzet (amelyhez Kőbánya egy része is tartozik). Meg persze a rengeteg munka, amit a kampánycsapat és az aktivisták beletettek a győzelembe. És hogy mikor érezte először, hogy meglesz ez? Az adásból kiderül…
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture