Biden nőt akart legfelsőbb bírónak, de csak olyat talált, aki nem tudja, mit jelent az, hogy nő – Politikai Hobbista Árnhoffer Nándorral 2022.03.24.

Biden nőt akart legfelsőbb bírónak, de csak olyat talált, aki nem tudja, mit jelent az, hogy nő – Politikai Hobbista Árnhoffer Nándorral

Biden nőt akart legfelsőbb bírónak, de csak olyat talált, aki nem tudja, mit jelent az, hogy nő – Politikai Hobbista Árnhoffer Nándorral

Hol vannak a jogvédők? Nemrég még a transzjogokért jajgattak, de ma elegánsan hallgatnak, amikor kiderül, hogy Ukrajnát nem hagyhatják el a magukat nőnek képzelő férfiak. A születési nem számít, nem az, hogy ki minek érzi magát. 

Biden mindenképpen egy fekete nőt szeretett volna jelölni a Legfelsőbb Bíróságba, mert ő ennyire modern. A jelöltje is, sőt. Túl modern, mert egy olyan jelöltet sikerült találnia Ketanji Brown Jackson személyében, aki nem tudja definiálni, hogy mi az, hogy nő. Nem véletlen, hogy előtte szakmányban engedte szabadon a szexuális bűnözőket.

Az, hogy a nyugatiak hülyék az Unióban, abban nincs semmi újdonság. De az EU energetikai biztosa észt. És észtként sikerült szorgalmaznia, hogy azonnal szüntessük be az orosz gáz importját, majd csak lesz valami. Mondja ezt észtként, ahol az ország 100 százalékát onnan hozzák. Nincs is más vezeték. De majd csak lesz valami, hiszen aki erényes, azt megjutalmazza a fizika.

Márki-Zay beszólt egy 19 éves srácnak… Nooooormális? Nyilván nem, de ezt eddig is tudtuk róla. Viszont megérkezett a Hobbista vendégfotelébe a srác, akinek beszólt. Árnhoffer Nándi veszprémi középiskolás, aki épp vásárolni volt a városban, és véletlenül épp Márki-Zay Péter utcafórumába futott bele. Megpróbálta kiszűrni a kapitány beszédéből az orbánozást és a putyinozást… de így csak a nagy semmi maradt. Nándi fel is tette neki a kérdést, hogy akkor most van-e bármilyen programja, gondolata azon kívül, hogy “Oooooooorbááán!!!”, mire Márki-Zay sértegetni, személyeskedni kezdett. Egy 19 éves srácot! A videó azóta szépen körbefutott a Facebook-on (természetesen most is bemutatásra került a műsorban), de élmény volt a “főszereplővel” személyesen is beszélgetni. Aki egyébként nem politikai aktivista, csak egy sima fiatal, aki a valóságot, saját tapasztalatait, családja helyzetét mérlegre téve a kormánypárttal szimpatizál, nem pedig az ellenzékkel. És szerinte egyáltalán nem igaz, hogy a fiatalok mind balosok… sőt!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture