A járvány megmutatta, miért jó, ha van az országnak egy olajipari nagyvállalata – Politikai Hobbista Hernádi Zsolttal, a Mol elnök-vezérigazgatójával 2021.09.07.

A járvány megmutatta, miért jó, ha van az országnak egy olajipari nagyvállalata - Politikai Hobbista Hernádi Zsolttal, a Mol elnök-vezérigazgatójával

A járvány megmutatta, miért jó, ha van az országnak egy olajipari nagyvállalata - Politikai Hobbista Hernádi Zsolttal, a Mol elnök-vezérigazgatójával

Hobbistában felmerült a gyanú, hogy a haladó baloldalon nem nézik a műsorát, pedig ő aggódó szeretettel óvta őket attól, hogy kampánydalokkal zaklassák a választókat. Rögtön kettővel támadnak, jórészt ugyanazokkal a lejárt szavatosságú belpesti értelmiségiekkel és csepűrágókkal a klipekben.
A Telex szerint akkor is térdelnie kell a válogatottnak, ha a mi lelkiismeretünket semmi olyasmi nem terheli, ami miatt a nyugati társadalmak kínozzák magukat. Mert mi is követtünk el bűnöket a múltban. Viszont ha az általában vett nem teljesen komilfó történelem miatt térdelni kell, akkor mi lenne, ha a DK és az MSZP rendezvényei ezentúl térdeléssel kezdődnének? Bőven van miért a földre vetni magukat előttünk!
Hiába beszélnek az előválasztásban érdekeltek a csalódott fideszesek millióiról, Pálinkásnak nem sikerült összegyűjteni az aláírásokat, hogy elindulhasson az előválasztáson. Nem jött ki a matek, néhány őt megszánó dékás és jobbikos aktivistán kívül csak Jeszy faterja írta alá az ívet.
A második félidőben Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója volt a Hobbista vendége. Hernádi elmesélte, honnan indult a cég a két világháború között, és hogyan jutott el odáig, hogy mára a térség vezető olajipari óriása. Aminek örülhettünk a covidjárvány alatt, hiszen fel sem merültek ellátásbiztonsági kérdések. Hernádi arra is utalt sejtelmesen, hogy miért nem zárták le a horvát hatóságok az ellene folytatott kampányt. Mert túl sokan éltek a MOL hatalomátvétele előtt az INAból; évi 300 millió dollár lapátoltak ki a horvát cégből. Ők pedig nagyon haragszanak, hogy azóta nem fosztogathatják a horvát nemzet büszkeségét.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture