Mi minden történt az elmúlt egy hónapban? – A Politikai Hobbista visszatér! 2021.09.04.

Mi minden történt az elmúlt egy hónapban? - A Politikai Hobbista visszatér!

Mi minden történt az elmúlt egy hónapban? - A Politikai Hobbista visszatér!

A nyári pihenést követően a csapat feltöltődve, begyújtott rakétákkal és még hegyesebb cerkákkal ugrik neki az ősznek. Felvezetésként a Tranzit fesztiválon készült el az első visszatérő adás (holnaptól természetesen a stúdióból folytatódik), a helyi közönség részvételével.
Szóba jöttek az elmúlt hetek legfontosabb történései, és mindegyiket néhány percben elemezték ki a fiúk, ezúttal a Pesti TV egyik kedvenc képernyős arcával, a Hobbistában eddig még nem látható Vincze Emíliával, a Pesti TV kiegészülve.
Fekete-Győr András – de legalábbis a barátnője – gyereket vár, Afganisztánban teljes a káosz és mindent elloptak a korrupciót még csak hírből sem ismerő nyugatiak, az olimpián pedig heresérvet kapott egy transznő. Vagy nem…
A második félidőben aztán a konferencia több résztvevője is beült a vendégfotelbe, egymásnak adva át a stafétabotot.
Lomnici Zoltán alkotmányjogász az iskolaévei alatti DJskedésről mesélt, Kovács András, az Origo újságírója arról, milyen érzés volt, amikor Fekete-Győr András fenyegetően berontott hozzá a szerkesztőségbe, Szilvay Gergely, a Mandiner főmunkatársa pedig a finn transzneműről, akinek nem engedték, hogy a személyi igazolványában nemet változtasson, mert házas volt, viszont elválni nem volt hajlandó, mert azt tiltja a katolikus vallása…
Végül Halkó Petra, a Kontra hírportált üzemeltető Kft. ügyvezetője és Jeszi közösen állapították meg, hogy bátornak, szókimondónak kell lenni, és sohasem szabad bocsánatot kérni, főleg amikor a libsik ezt követelik.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture