Szia, Uram! 120 milliós probléma 250-ért érdekel? – Politikai Hobbista Takács Szabolccsal, Magyarország washingtoni nagykövetével 2021.09.05.

Szia, Uram! 120 milliós probléma 250-ért érdekel? - Politikai Hobbista Takács Szabolccsal, Magyarország washingtoni nagykövetével

Szia, Uram! 120 milliós probléma 250-ért érdekel? - Politikai Hobbista Takács Szabolccsal, Magyarország washingtoni nagykövetével

A kampánydal nehéz műfaj, ritkán csinálnak jót. Sőt, jót egyáltalán nem, de elfogadhatót, nem nagyon kínosat is ritkán. A legnagyobb amerikai sztárokkal legyártatott Obama-rajongás a jobbik véglet. A másik végletet, az iszonyút pedig a német zöldek mutatták be. A Hobbista a műfajt elemezte.
Karácsony Gergely spórolt 120 milliót azzal, hogy leszereltetett 3000 kukát Budapesten, majd a hangzatos nevű “részvételi költségvetés” egyik választható lehetőségeként 250 millióért ajánlott megoldást a szemetes Budapestre. Többek között kukák kihelyezésével! Ezt nevezik a baloldalon szakértelemnek, Bajnai és Bokros Lajos nyomán.
A VIP mindenkié, de a lelátó a szurkolóké. Ha Csányi fociellenes ellenzékieket invitál a meccsre, akkor vigye őket a VIP-be lazacozni, de ne adjon nekik a lelátóra ingyenjegyeket, mert csak a valódi szurkolók elől veszik el a helyet.
A második félidőben Takács Szabolcs, Magyarország washingtoni nagykövete volt a Hobbista vendége, akit arról kérdeztek a srácok, hogyan élik meg az amerikai emberek az afganisztáni kudarcot. A politikai elkötelezettségük alapján – válaszolta Takács. Aki rajong Bidenért és csak CNNt néz, az egyértelmű sikernek látja a kimenekülést, aki pedig republikánus, az kudarcnak és szégyennek. A varjak pedig továbbra is ott vannak a Nagykövetség épülete körül – de ahhoz, hogy ezt igazán értsük, meg kell nézni a műsort!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture