Milyen miniszterelnököt szeretne a belváros? – Politikai Hobbista Bagi Ivánnal 2021.09.17.

Milyen miniszterelnököt szeretne a belváros? - Politikai Hobbista Bagi Ivánnal

Milyen miniszterelnököt szeretne a belváros? - Politikai Hobbista Bagi Ivánnal

Egy gorilla-maszkot viselő fehér tüntető megdobott tojással egy afroamerikai politikust, de – nem is annyira váratlan fordulatként – a médiában alig-alig hagyott nyomot a történet. Sőt, a BLM sem rendezett tüntetéssel egybekötött tömeges zavargásokat és fosztogatásokat, celebek sem térdelnek. Hogy miért? A válasz roppant kézenfekvő: azért, mert a fekete politikus republikánus, a dobáló pedig liberális aktivista. A republikánus fekete politikus ráadásul a Hollywoodi celebvilág dédelgetett kormányzóját hívja ki éppen.
Alföldi Róbert és barátai elmondták nekünk, milyen miniszterelnököt szeretnének. A Hobbista pontról pontra megvizsgálta a kívánságokat, és arra jutott, Alföldiék Orbán Viktort támogatják. Illetve támogatnák, ha a szemüknek és az eredményjelző táblának hinnének. De ők Karácsony Gergelybe szerelmesek, a szerelem pedig vak.
Nacsa Olivér után végre Bagi Iván is megérkezett a Hobbista vendégfotelébe. 26 éve tolják együtt, és Bagi szerint tovább fogják húzni, mint az ellenzéki összefogás. Néha előfordul, hogy kitalálják, melyikük parodizáljon egy karaktert, aztán kiderül, hogy a másiknak áll jobban, de általában fixen tudják, hogy ki kinek a bőrébe bújjon. Ami nem mindig könnyű, ugyanis – ahogy a szintén megtudhattuk Ivántól – sokszor kihízza a szerepeket.
A magánéletben, pláne a csajozásban egy humoristának nagyon nehéz dolga van; nehéz ugyanis elhitetnie, hogy most épp komolyan beszél. És ezzel még mindig nem értek véget a személyes “kulisszatitkok” a humorista életéből, a végén pedig megtudtuk, hogy számára Fábry a csúcs a műfajban, de Hofit és Sándor Györgyöt is nagyon tiszteli.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture