Egy kárpátaljai nő többet ért Putyinból, mint a teljes nyugati elit – Politikai Hobbista Kisari Bettinával

Egy kárpátaljai nő többet ért Putyinból, mint a teljes nyugati elit – Politikai Hobbista Kisari Bettinával

Egy kárpátaljai nő többet ért Putyinból, mint a teljes nyugati elit – Politikai Hobbista Kisari Bettinával

A Politikai Hobbista üdvözli a Digi nézőit, ennek apropóján pedig azt is tisztázták, miért képesek nevetni akkor is, ha háború zajlik a szomszédban; azért, amiért Rejtő Jenő is szórakoztatta a munkaszolgálatos társait.

És hogy ne állandóan csak Ukrajna legyen terítéken, Jeszyék kicsit körbejárták az infláció és adócsökkentés témakörét.
Hogy mi a különbség a migránsok is a menekültek között, azt ma mindenki láthatja a saját szemével. A migráns erőszakos és kiszolgálást követel, hazudik a határőrnek és az aranyvárosba igyekszik. A menekült a szomszédból jön, ahol háború dúl, nem erőszakos, betartja a törvényeket, igyekszik nem terhére lenni a befogadó országnak és nem hazudik. És a magyarok látják is a különbséget, a menekülteket kivételesen emberséges fogadtatásban részesítették.

A második félidőben Kisari Bettina, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség volt elemzője volt a Hobbista vendége… és wow! Első kézből kaptuk a legjobb információkat arról, hogy mi, hogyan és miért történik Ukrajnában. Bettina másfél éve költözött át Magyarországra. Hogy miért? Saját bevallása szerint azért, mert ő képes dekódolni Putyin beszédeit, amelyeken a zseniális nyugati mémgyárosok csak gúnyolódni szoktak. Pedig nem viccesek, de nem is megfejthetetlenek: valamilyen metaforába rejtve Putyin mindig elárulja, mi a terve. Na, ezért jött el Ukrajnából… A beszélgetés során nagyon sok érdekes kérdés felmerült a háborúval, annak előzményeivel és lehetséges kimenetével kapcsolatban. A legfontosabb a magyar emberek biztonsága, mind Kárpátalján, mind Magyarországon – és ehhez az a legfontosabb, hogy mi tartsuk távol magunkat ettől a konfliktustól.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture