A svédek egyharmada mélyszegénységben él telenként – Politikai Hobbista Dr. Borszéki Péterrel 2022.01.18.

A svédek egyharmada mélyszegénységben él telenként – Politikai Hobbista Dr. Borszéki Péterrel

A svédek egyharmada mélyszegénységben él telenként – Politikai Hobbista Dr. Borszéki Péterrel

Mi lenne, ha nálunk is olyan hülyék kormányoznának, mint Németországban és Svédországban? Röviden: világvége. Hosszabban: a Hobbista keddi adása. Svédországban ugyanis 650 millió dolláros segélycsomagot szavaztak meg idén télre, mivel észrevették, hogy a svéd társadalom átlagos jövedelemmel rendelkező része nem képes kifizetni a megnövekedett energiaárakat. Egy átlagos, jakabpéteres melós a keresetének a felét költi csak arra, hogy rendezze a villanyáram számláját. És akkor még nem evett, nem bérelt, nem utazott, nem telefonált. Az ilyesmit Magyarországon mélyszegénységnek nevezzük. Hogy hogyan jutottak el idáig, abban sincs semmi meglepő: németek, megújulók, atom-ellenesség, Greta Thunberg és árjafizika. Az utóbbi ugye az, amikor nyilvánvaló képtelenségekhez ragaszkodnak, mert a morál ezt követeli.

Miért nem lesz kormányfő-jelölti vita idén sem? Ezt a kérdést járta körül a Hobbista az első félidő második felében. Spoiler: mert nincs értelme, ezt pedig Gyurcsány kúrta el; Márki-Zay Péter Besenyő Pista bácsis karaktere már csak hab a tortán. Vele sem érdemes vitatkozni, hiszen mindent tud és mindent meg is mond, megfellebbezhetetlenül. Amit mond, az meg van mondva – inkább csak hallgassuk és nevessünk rajta!

Egészséges-e a csirkefarhát? Tényleg elviselhetetlenül büdös Meg Ryan szája? Többek között ezekre a nagyon fontos kérdésekre is keresték a választ Jeszyék az aktuális vendég, Dr. Borszéki Péter fitnessguru, életmód-tanácsadó, YouTuber társaságában. A srác nem egy patyomkinherceg; tényleg iszonyatosan ki van gyúrva, komolyan csinálja, és a kajára is nagyon odafigyel. De a jó hír az, hogy ebbe simán belefér az is, hogy az ember időnként burkol egy pizzát, palacsintát, vagy bármelyik kedvenc “bűnös” kajáját. A lényeg a mérték és az egyensúly. Nem igaz, hogy a szénhidrátot el kell hagyni, és ettől minden megoldódik; ezt csak azért mondja Schobert Norbi, mert ő szénhidrát-csökkentett termékeket árul. Szóval ha valaki tényleg egészségesen akar étkezni, és akár fogyni szeretne, akár izmot építeni, az adásból rengeteg fontos dolgot tudhat meg…
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture