Mit keresnek az átműtött tranyók a női szépségversenyeken? – Politikai Hobbista Kovács Andrással 2021.12.14.

Mit keresnek az átműtött tranyók a női szépségversenyeken? – Politikai Hobbista Kovács Andrással

Mit keresnek az átműtött tranyók a női szépségversenyeken? – Politikai Hobbista Kovács Andrással

Vagy nagyon buták, vagy nagyon szolgalelkűek – csak ez a két magyarázat létezik az Amnesty International legújabb plakátkampányára, amiben azt hirdetik, hogy „Legyél meleg!” Buták, mert nem fogták fel, hogy ilyen plakátok után nem igazán hihető, hogy ők senkit nem akarnak meggyőzni. Vagy szolgalelkűek, mert nem mertek szólni a külföldi gazdinak, hogy magyarul illik odatenni egy akár szócskát. Hogy „Legyél akár meleg, az emberi jogok téged is megilletnek”. Ebben az esetben csak azon nevettünk volna, hogy Gyurkabácsi pénzéből az AI simán a magyar alaptörvény XV. cikkét népszerűsíti, melyben szerepel a következő bekezdés: „Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül biztosítja.”
Hamiltont hatalmas sérelem érte: annak ellenére, hogy LBTQIszövetséges és félig fekete, Verstappen megelőzte őt az utolsó körben. Ami minimum igazságtalan – ezt már Harry Kane, az angol válogatott csatára fejtegette. A magyar jobboldal nevetett Hamilton kudarcán, kiérdemelte az utálatunkat, de emiatt a teljes haladás visítani kezdett, hogy miért keverjük bele a politikát a sportba. A Hobbista a bolsevikok kedvéért, akik mindig a másikat vádolják azzal, amit ők maguk követnek el, elmagyarázta, hogy ki is keveri bele a politikát a sportba a szivárványos és térdelős marhaságaival. Spoiler: nem mi.
Amerikában már a női szépségversenyt is igyekeznek kisajátítani az elmebeteg férfiak. Átműtött tranyóként állnak rajthoz, és ha nem nyernek, rögtön homofóbiával vádolnak meg mindenkit: közönséget és zsűrit egyaránt. Pedig sokkal egyszerűbb lenne betartani a női szépségversenyek két legalapvetőbb szabályát: csak nők és csak természetes szépségek indulhatnak.
Kovács András, az Origo újságírója félig-meddig volt már egyszer a Hobbista vendége, amikor nyáron, a Tranzit Fesztiválról jelentkező adásban elmesélte, hogyan is volt az a sztori, amikor Fekete-Győr András berontott hozzá a szerkesztőségbe. Ezúttal el is játszották az esetet Jeszivel, aki pár pillanat erejéig Fegyőrként próbált viselkedni. Spoiler: kevés sikerrel. Utána viszont megbeszélték azt is, hogy a csillogó szemű pártelnöknek és társainak hogyan sikerült egy politikai szempontból ígéretes, sikerrel kecsegtető projektet, vagyis pártot két év alatt teljesen leamortizálni – elsősorban a saját hülyeségükkel. És persze ha már egy igazi újságíró volt vendég, elmesélte azt is, hogy ő mit szeret a legjobban: japán levéltárakban kutakodni eredeti nyelvű dokumentumok között, vagy pedig sajtótájékoztatókon kellemetlenkedni a politikusoknak. Spoiler megint… na ezt nem áruljuk el, de az adásból kiderül.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture