Nemi erőszak, szexuális zaklatássá finomítva a sajtóban – Politikai Hobbista Bódi Szilvivel 2021.10.28.

Nemi erőszak, szexuális zaklatássá finomítva a sajtóban - Politikai Hobbista Bódi Szilvivel

Nemi erőszak, szexuális zaklatássá finomítva a sajtóban - Politikai Hobbista Bódi Szilvivel

A magyar ellenzék teljesen szétverné a sporttámogatási rendszert, ellehetetlenítve ezzel nem csak a sikeres élsportot, az olimpiai érmeket, hanem azokat az edzőket is, akikhez a szülők viszik a gyerekeiket, akár azért, hogy a jövő bajnokai legyenek, akár szimplán csak azért, hogy mozogjanak, egészségesek legyenek.
A sportoláshoz kellenek persze sportszerek, sportruházat is. Mindenkinek megvannak a kedvenc márkái, különböző amerikai, francia, osztrák, stb. cuccok. De biztos, hogy onnan jön a cucc, ahonnan gondoljuk, és pláne nem az a tulajdonos, akit annak hiszünk. Kinek a kezében van a világ sportszergyártása? Tippeljetek… (De az adásból ki is derül.)
Óriási botrány van kialakulóban az amerikai jégkorong világában. A Chicago Blackhawks egyik szakembere nemi erőszakot követett el egy játékoson, a vezetőség pedig hosszú időn át falazott. A nemzetközi és a hazai sajtó igyekszik úgy bagatellizálni az ügyet, úgy sunnyogni a cikkekben, mintha nemi erőszak helyett pusztán csak szexuális zaklatás történt volna. Vagyis mintha az ipse csak megjegyzéseket tett volna, esetleg megpaskolta volna a játékos fenekét – nem pedig a szájába tolta volna erőszakkal a brét. És hogy miért sunnyog a sajtó? Mert nem női játékosokról van szó. Az elkövető meleg. És fiúkat erőszakolt. Innentől kezdve védett személy. El kell tusolni, csökkenteni kell az ügy súlyosságát, amennyire csak lehet.
A második félidőben az egykori playmate és médiaceleb, Bódi Szilvi ült a vendégfotelben. Elmesélte, hogyan jutott el a fotózásoktól a szörfözésen át a kertészkedésig, és hogy ezalatt milyen felismeréseket, élettapasztalatokat kapott, hogyan alakult kicsit át a személyisége is. Például hogyan győzte le a víztől való beteges félelmeit, hogyan higgadt le a totális adrenalinfüggőségből, hogyan lett elege a médiavilágból, és hogyan érzi ma már sokkal jobban magát vidéken, visszahúzódóbban, a mindennapi életben, valódi, emberek között. És ha ezek a valódi emberek még atom jó fejek is, az különösen nagy öröm – ezért is érezte olyan jól magát ma este a Hobbista csapatával.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture