Márki-Zay a magyar államkincstárat is szeretné Brüsszelbe költöztetni – Politikai Hobbista Bársony Bálinttal 2021.11.16.

Márki-Zay a magyar államkincstárat is szeretné Brüsszelbe költöztetni – Politikai Hobbista Bársony Bálinttal

Márki-Zay a magyar államkincstárat is szeretné Brüsszelbe költöztetni – Politikai Hobbista Bársony Bálinttal

Hobbista régen foglalkozott már Márki-Zay Péterrel, a haladó baloldal legújabb messiásával, ezért a keddi adást neki szentelték a srácok. Történt ugyanis, hogy az ellenzék miniszterelnök-jelöltje bemutatkozó látogatásra távozott Brüsszelbe, ahol mindenkinek örök hűséget és készséges ügyintézést ígért. Arról is beszélt, hogy még sokat kell előrelépni az európai integrációban, mert még ott sem tartunk, ahol 1867-ben a Monarchia, még nem közösek a pénzügyeink. Vagyis Márki-Zay Péter szeretné, ha az itthon beszedett adók Brüsszelbe kerülnének, továbbá szeretné, ha az állami vagyonról is ott döntenének.
Márki-Zay Brüsszelben is a meleg férfiak után érdeklődött
Márki-Zaynak brüsszeli kiruccanásának nem az EP-ben előadott hűbéresi eskü-sorozat volt a legizgalmasabb része, hanem amikor a kis Sancho Panzájával meglátogatták az ereszt, ami nem is volt ott. A Hobbistában felmerült a gyanú, hogy talán nem véletlenül foglalkozik ennyit Márki-Zay a meleg férfiakkal. Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
A műsorból az is kiderül, miért van Márki-Zaynak ennyi rajongója Indiából. De ehhez nézzétek meg az adást!
Pár perc erejéig persze értékelni kellett a magyar válogatott teljesítményét is a világbajnoki selejtezősorozat zárultával. Nem jutottunk ki, ahogy ‘85 óta soha, de a kínos andorrai meccs és az albán odavisszától eltekintve nem volt ez egy rossz év. Persze sok a majdnem, de azért majdnem kiejtettük a németeket nyáron, majdnem döntetleneztünk a portugálokkal és majdnem megvertük az angolokat Londonban. Azért ezek nem olyan kínos majdnemek, mint amikor majdnem nem rúgtunk gólt Andorrának.
A második félidőben Bársony Bálint, az egykori Back II Black zenekar szaxofonosa volt a Hobbista vendége. Bálint ma már ősi magyar (és néhány távol-keleti) hangszereken játszik, és ezzel együtt járt egy erőteljes életmód-váltás is. Az egykori Jam Pub helyett ma már az erdők-mezők a törzshelye, egy tanyán él a feleségével és két gyermekével, szigorúan televízió nélkül. A műsorban meg is szólaltatta a különleges hangszereket, és azt is kifejtette, hogy például a hangtálak milyen jótékony hatással vannak a szervezetünkre, a lelki békénkre. Jeszinek feltűnt, hogy mennyire hasonlóan szólnak a templomok harangjaihoz, így egy kis filozófiai eszmefuttatás is kikerekedett arról, hogy a világ különböző részein, kelettől nyugatig, az emberek tulajdonképpen ugyanazt a spiritualitást keresik (és jobb esetben találják is meg), csak mindenhol az adott, ottani adottságokhoz, élethelyzetekhez alkalmazkodva.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture