Az oltás működik, ha az ember beoltja magát – Politikai Hobbista Ókovács Szilveszterrel 2021.11.08.

Az oltás működik, ha az ember beoltja magát – Politikai Hobbista Ókovács Szilveszterrel

Az oltás működik, ha az ember beoltja magát – Politikai Hobbista Ókovács Szilveszterrel

Hobbista számokkal, adatokkal, infografikákkal bizonyította, hogy az egyetlen változó, ami magyarázza, hogy egyes országokban mennyi áldozatot követel a koronavírus-járvány 4. hulláma, az a lakosság átoltottsága. Ahol alacsony, ott tarol a járvány, ahol magas, ott szinte nincs is jelen. Portugáliától Svédországon át egészen Bulgáriáig tekintette át Jeszy a pillanatnyi állást.
Ami egyszer megtörtént, az újra meg fog történni. Csak nem teljesen ugyanúgy. Az Európa ellen viselt német ideológiai háború első áldozata megint Ausztria lesz, ezért ők ugyanúgy elkészítették nemrég a kis oktató-videójukat arról, hogy készüljenek fel a hosszabb, akár egy hétig is eltartó áramszünetekre, amikor majd semmi nem fog működni. Se az ATM-ek, se a tömegközlekedés, se a telefonok. A Hobbista utánajárt, hogy vajon nekünk kell-e aggódnunk a tél miatt, vagy elég beszerezni kényelmes kanapét és megfelelő mennyiségű pisztáciát a nyugati barátaink téli életmódjának megfigyeléséhez.
A második félidőben Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója volt a Hobbista vendége. Kiderült, hogy az opera mellett a rockzene is közel áll hozzá; valaha még zenekarban is basszusgitározott. Azt is megtudtuk, hogy miért szűnt meg az operabál: mert az a lehetőség is megszűnt a cégek számára, hogy a megvásárolt jegyeket korlátlanul leírják az adóból. Így viszont már nem is volt akkor lelkesedés a 200 ezer forintos belépőkre… Viszont maga az épület eredeti funkciójában végre újranyit a tavasszal. A felújítást követően számos izgalmas bemutató lesz, többek között maga Igazgató Úr is rendez egyet. Ja, és rengeteg kiváló operaénekesünk van, és az 5 éve indult saját képzésnek köszönhetően hamarosan végre lesz elegendő magyar balettművész is.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture