Ki is a birka? Aki ostobaságokat béget, vagy aki részt vett a Békemeneten? – Politikai Hobbista Tolnai Balázzsal 2021.10.26.

Ki is a birka? Aki ostobaságokat béget, vagy aki részt vett a Békemeneten? – Politikai Hobbista Tolnai Balázzsal

Ki is a birka? Aki ostobaságokat béget, vagy aki részt vett a Békemeneten? – Politikai Hobbista Tolnai Balázzsal

Az, hogy ki mit gondol a Békemenetről, az mindenkinek a saját döntése. De ha dehonesztáló véleménnyel is van róla, akkor is szíveskedjen a valóság talaján állni, nem pedig egy nyilvánvalóan hazug, logikátlan és matematikailag is ostoba narratívát toljon, mint pl. azt, hogy mindenkit vidékről hoztak buszokkal. A Hobbista levezette, hogy ha igaza lenne a balos káposztafejeknek, akkor több ezer busz állt volna az Andrássy úttól egészen Kistarcsáig. És akkor tegyük fel a kérdést: ki is a birka?
Márki-Zay annyi magas labdát ad fel nap mint nap, ami elég lenne Hofi teljes életművéhez. A Hobbista kedd este a dossziégateet elemezte, az állítólag a Fidesz által a DK-nak átadott és a DK által Márki-Zaynak átadott lejárató anyaggal foglalkozott, amiben minden volt, csak lejáratás és anyag nem. Wikipédia szócikk és néhány cikkből állt az egész, ami köré egy egészen szánalmas összeesküvést volt képes az ellenzék listavezetője szőni.
Hogy mi lenne, ha a brüsszeli és berlini utasításokat minden józan megfontolás ellenére teljesítő, román-lelkületű pártok uralognának hazánkban, arra Temesvár a legjobb példa. Ők fűtés nélkül maradtak, mert a távhőszolgáltató képtelen kifizetni a csillagászati energiaárakat. A Hobbista ennek apropóján összehasonlította az egy évvel ezelőtti haladó baloldalt és a mait, ehhez pedig Gulyás Marcit hívta segítségül.
A második félidőben Tolnai Balázs futó- és fociedző, futóverseny-szervező, a Hello Trails Hungary alapítója volt a Hobbista vendége. Volt egy nagy adag szakmázás, edzésprogramokról, terhelésről, pulzusról, speciális futóórákról… de nem kell megijedni: az átlagnéző is simán futhat hetente egyszer-kétszer csak úgy, ez mindenképp sokkal jobb, mintha egyáltalán nem mozogna. A lényeg a fokozatosság. Meg persze a megfelelő cipő. Balázs és Jeszi egyaránt a terepfutás szerelmesei, ahol a teljesítmény öröme mellett a táj is gyönyörködtet. Magyarország adottságai egyébként nagyon jók: tele vagyunk hegyekkel, ezek különbözőek, változatosak, és általában nem vészesen meredekek, így kiválóan alkalmasak a terepfutásra.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture