Feri nem hülye, Márki-Zay viszi el a bukást – Politikai Hobbista Hidvégi Áron Arnolddal 2021.10.21.

Feri nem hülye, Márki-Zay viszi el a bukást - Politikai Hobbista Hidvégi Áron Arnolddal

Feri nem hülye, Márki-Zay viszi el a bukást - Politikai Hobbista Hidvégi Áron Arnolddal

Vajon föl fogják-e kötni saját magukat áprilisban a bekészített kötélre azok a hőbörgő libsevikek, akik most úton-útfélen fenyegetnek akasztással mindenkit, aki akár csak szavaz is a Fideszre? Mert hogy a baloldal egyetlen józan (legalábbis délután 5 előtt) gondolkodású politikusa, Gyurcsány Ferenc is látja a számokat, tisztában van a valósággal: az egyesült ellenzéknek nincs 50%-a, még a Kutyapárttal együtt sem. Ha pedig bukó lesz, akkor annak felelőse lesz, valakinek el kell vinni a balhét. Márki-Zay Péter tökéletesen alkalmas erre. És aztán azzal a felütéssel, hogy Dobrevvel sikerült volna, a DK, mint a legerősebb ellenzéki frakció, végleg egyeduralomra törhet a baloldalon, és építheti tovább Klára Urat 2026-ra.
Gondoltuk volna, hogy Thomas Jefferson, az Egyesült Államok egyik alapítója és történelmi hőse, a Függetlenségi Nyilatkozat megszövegezője rasszista volt? Pedig de – legalábbis a legújabb neomarxista kánon szerint. És ezért a szobrának el kell tűnnie New York önkormányzatának épületéből. Nem csak ő volt azonban rasszista. Hanem a túrázás, a hegymászás is az! Igazi fehér privilégium! Ezt állítja a túracipőket, ruhákat gyártó The North Face cég. Legalábbis a német piacra szánt hirdetésükben; miközben épp azoknak a “privilégizált”, jómódú német fehéreknek akarják eladni a termékeiket, akiket ekéznek a hirdetésükben. S végül rasszista az távol-keleti(!) származású professzor is, aki a Michigani Egyetemen a hallgatóknak bemutatta az Othello eredeti előadását – a diákok ezért ki is rúgatták az egyetemről.
A második félidőben Hidvégi Áron Arnold ült be a Hobbista vendégfotelébe. A jogász-közgazdász végzettségű, személyi edzői képesítéssel is rendelkező szerző egy sajátos, többek között az edzésen, a sporton, a focin keresztül bemutatott, saját bevallása szerint “underground értelmezésű” könyvet írt… ORBÁN VIKTORRÓL! Maga a könyv kiadása is önerőből történt, így nem is kapott túl nagy publicitást. Pedig érdemes; a játék-, sport és egyéb párhuzamokon keresztül a könyvben meglehetősen jól kirajzolódik a selfmade man, a tehetségét rengeteg munkával kibontakoztató politikai géniusz képe. Áron nem népszerűsíteni kívánja Orbán Viktort a könyvvel, hanem megérteni és megmagyarázni őt. Ahogy fogalmaz a könyv elején: aki eddig is kedvelte a miniszterelnököt, az egy újabb narratívát kaphat ehhez, aki pedig utálta, az ezután a szerzőt is utálni fogja.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture