Tesco-gazdaságos Gyurcsány vagy Tesco-gazdaságos Orbán lesz a valódi Orbán kihívója? 2021.10.15.

Tesco-gazdaságos Gyurcsány vagy Tesco-gazdaságos Orbán lesz a valódi Orbán kihívója?

Tesco-gazdaságos Gyurcsány vagy Tesco-gazdaságos Orbán lesz a valódi Orbán kihívója?

Az előválasztási párnacsatában a ringben maradt gladiátorok (Klára Úr és Péter Úr) azzal estek egymásnak, hogy ki zsarol kit. Ebbe beszállt a harmadik, a ringből már kidobott versenyző (Gelgő), aki október 13-án még azt írta, hogy a nagyfőnök, Feri SMS-ekben zsarolta őt. Október 15-én viszont már azt mondta, hogy nincsenek SMS-ek, nem zsarolta őt senki, egy kis férfias vizelőverseny volt az egész, nincs itt semmi látnivaló…
De ha azt gondoltuk, nincs náluk szürreálisabb, akkor tévedtünk: Cseh Katalin (igen, AZ a Cseh Katalin, a 4,5 milliárdos), az Európa Parlament otthonkás-kötögető elmeroggyantjaival a háta mögött, perrel fenyegeti az Európai Bizottságot, ha nem indítják el a jogállamisági eljárást. Azt, amire egyébként jogilag nincs még lehetőségük. Nem baj, az európai értékeket és jogrendet a legjobban az Európai Unió jogrendjének felrúgásával lehet a legjobban védelmezni a Váli-völgyi Taschenhitlertől, a gaz despota Orbántól.
Joe Biden amerikai elnök gyámja, a fedőfunckióját tekintve alelnök, Kamala Harris gyerekekkel találkozott, és mesélt többek között az űrutazásról. Az erről készült videót jól megfuttatták a cselédmédiában, hiszen mi sem növeli jobban egy politikus népszerűségét, mint amikor gyerekek között van. Csak hogy a nem-cseléd média kiderítette, hogy a videóban szereplő gyerekek valójában összeválogatott gyerekszínészek voltak.
Végül, ha már a csepűrágók – nevezzük őket művésznek – szóba kerültek, nem lehet elmenni Czutor Zoltán legújabb performansza mellett, amelyben hűségesküt tesz Márki-Zay Péter mellett. Sejthetitek: a rizsföldek is bejönnek a képbe… 🙂
A második félidőben egy kocsmatöltelék ült a vendégfotelben. Na jó, ez nem igaz, valójában egy egyetemista az ELTE történelem szakáról. Ódor Dávidot Jeszi szúrta ki, amikor a kedd esti adás után lementek Ambrózyal egy körúti kocsmába, a cimbikhez csatlakozva megnézni az angol-magyar utolsó 10 percét. Dávid ott ült egy asztalnál, egy Anti-Antifa feliratú pólóban, mire Jeszi azonnal úgy döntött, hogy ez a srác kell a műsorba! És lám, 3 nappal később már itt is volt… Ja, és hogy miről volt szó? Leginkább arról, hogy tényleg teljesen elvesztettük-e az egyetemistákat, sikerült-e a marxista tanáraiknak a gender-, a kritikai fajelmélet és mindenféle más progresszív baromságok tömegével véglegesen úgy teletömni a fejüket, hogy soha többé ne legyenek képesek a józan gondolkodásra.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture