A világegyetem mellett az őrületnek sincsen határa- Politikai Hobbista Toót-Holló Tamással 2021.03.18.

A világegyetem mellett az orületnek sincs határa – Politikai Hobbista Toót-Holló Tamással

A világegyetem mellett az orületnek sincs határa – Politikai Hobbista Toót-Holló Tamással

Bőrszín, származás és szexuális orientáció szerint különülnek el az amerikai egyetemisták, mert ezt diktálja a haladás, ami valamiért megkapóan emlékezteti a felületes szemlélőt a szegregált, rasszista múltra, ami miatt más napokon sírnak és szobrokat rombolnak. A különbség annyi, hogy elvileg önkéntesen szegregálódnak, nem parancsra. Közben pedig a matematikát is meg akarják reformálni. Eredetileg csak a tudománytörténetet szerették volna színesíteni a fekete fiatalok kedvéért, aztán az lett belőle, hogy mivel a négerek nem érthetik a fehér matematikát, ezért nem is szabad azt tanulniuk. Így óvják őket…
A fajelmélet mellett a tárgyszerelem is terjed a nyugati világban. A keleti, a kazah példával szemben nem is csirkeformájú guminőkbe lesznek szerelmesek, hanem vasútállomásokba, vagy német hullámvasútba, ami Ambrózy szerint olyan lehet, hogy Minszknél minden rendben, Szmolenszknél a csúcson van és Sztálingrádnál kezd el mindenki sikoltozni.
Sztálingrád a második félidőben is szóba került, már Toót-Holló Tamással, a Magyar Nemzet főszerkesztőjével és a Magyar Nemzeti Médiaszövetség elnökével kiegészült Hobbistában. A Deusche Welle riportja lett ugyanis a német média Sztálingrádja; kénytelenek voltak megadni magukat és megjelölni a riportjukat, mint egyoldalú, tényeket eltagadó, némileg hazug propagandatermék. Ám őket nem akarja eltiltani a foglalkozásuktól Fekete-Győr András, hiszen neki nincs semmi baja az olyan lakájokkal, akik miatta, vagy az ő politikai érdekeivel párhuzamosan hazudoznak, csak a jobboldali újságírókkal, akik néha bírálni merészelik a Momentum elnökét.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture