Összeállt a klasszikus Keménymag – Politikai Hobbista Apáti Bencével 2021.04.06.

Összeállt a klasszikus Keménymag - Politikai Hobbista Apáti Bencével

Miért éreznek kényszert a haladárok, hogy Húsvétkor belerúgjanak, gyalázzák Jézust és gúnyolják a kereszténységet? A Hobbista sem fejtette meg az okát ennek a pszichés rendellenességnek, de legalább mindenkit elirányított oda, ahova valók.
Történik-e tragédia, ha az LMBTQI-közösség betűi összevesznek egymással? Egyelőre nem, egyelőre csak a normális többséget szórakoztatják a belháborúikkal, Magyarországon még tényleg nem fenyegetik a mainstream-et, de lehet, hogy fogják. Egyelőre a Partizán csapata veszett össze a pride-osokkal; mi csak a popcorn kérjük. Sőt, legyen pisztácia!
Brüsszelben viszont virágzik a jogállamiság, csak nem azokon a réteken, ahol piknikezőket vernek szét lovasrohammal. Látszik, hogy kétirányú az edukáció: nemcsak ok oktatják Ferit, hanem Feri is náluk hagyott némi tudományt.
A második félidőben pedig végre megérkezett a Politikai Hobbistába Apáti Bence, a rezsim férfi idolja, hogy kiderüljön, Jeszy mennyire gondolja komolyan azt az SH kombinációt a szivárványban. Aki nem érti ezt a mondatot, az indítsa el a videót!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture