A németek szerint nácizmus a németek miatt szétlőtt Budai Várnegyedet visszaépíteni- Politikai Hobbista Szilágyi Ákossal 2021.03.10.

A németek szerint nácizmus a németek miatt szétlott Budai Várnegyedet visszaépíteni – Politikai Hobbista Szilágyi Ákossal

A németek szerint nácizmus a németek miatt szétlott Budai Várnegyedet visszaépíteni – Politikai Hobbista Szilágyi Ákossal

Gyurkabácsi kedvenc nemzetközi álcivil szervezete, a Freedom House elkezdte megalapozni Magyarország latorállammá minősítését, a Deusche Welle pedig lelkesen kontrázik rá.
Nem is igen titkolják, hogy a hazudozások és lejáratások célja az, hogy a nyugati országok polgárai elott megindokolják, miért avatkoznak be a magyar belpolitikába, miért költenek erre rengeteg pénzt. De legalább egyelőre nem bombáznak, hiszen még nem latorállamnak, hanem csak féldemokráciának minősítették az országot. A féldemokrácia mellett persze a nácizmus vádja is előkerült, méghozzá azért vagyunk nácik a német média szerint, mert végre újjáépítjük a németek miatt a szovjetek által szétlőtt Palotanegyedet a Budai Várban. A Politikai Hobbista ugyan nem szokott a németekről csúnyát mondani, indulatszavakat pláne ritkán használ, de ma este elcsattant néhány keresetlen kifejezés a magyarellenes uszításra válaszul.
A második félidőben Szilágyi Ákos, a Magyar Zászló és Címer Napjának ötlegazdája ült be a vendégszékbe, hogy elmesélje, hogyan jutott Szolnokról Johannesburg érintésével New Yorkba, hogy utána újra Budapesten, az Andrássy úton vigyen végig egy 1848 méteres magyar trikolort.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture