Virággal vagy fekete brével kell meglepni a nőket nőnapon?- Politikai Hobbista Ligeti Gyurival 2021.03.08.

Virággal vagy fekete brével kell meglepni a nőket nőnapon?- Politikai Hobbista Ligeti Gyurival

Virággal vagy fekete brével kell meglepni a nőket nőnapon?- Politikai Hobbista Ligeti Gyurival

A címben feltett kérdés, hogy virágot vagy fekete férfit vegyünk a kishölgyeknek a nemzetközi nőnapon, csak első pillantásra tűnik hülyeségnek. Másodikra már nem, hiszen a haladás megtestesülése, a Google szerint a fehér nők csak fekete férfiak mellett lehetnek boldogok. Kivéve a feministák, akiket csak az nyugtatna meg, ha megkapnák azokat a jogokat, amivel már rendelkeznek, szóval szavazhatnak és ugyanannyi fizetést kapnak ugyanazért munkáért.
Az osztályharc persze nemcsak a nemek között folyik a fantazmagóriák birodalmában, hanem a vakcina piacon is, ezért jelenti be a függetlenobjektív sajtó minden nap Magyarország összeomlását, annak ellenére, hogy világviszonylatban is kiemelkedően sikeres a magyar oltási rendszer. Az igazán elkötelezett baloldaliak, akik konzervatívnak kamuzzák magukat, miután elhitték saját propagandájukat, Romániába járnak oltakozni, mert ott demokratikus és amerikai vakcinát kapnak, annak ellenére, hogy itt fizetnek adót.
A második félidőben Ligeti Gyuri, a 90-es években Londonban szerencsét próbáló Puzzle zenekar frontembere, jelenleg a Bagossy fivérek producere ült be a Hobbistába, hogy Jeszyvel körbejárják a magyar rockzene tipikusan kelet-európai alakulását. Meg egy kicsit filozofálgassanak is arról, hogy ha a Petőfi Rádió továbbviszi azt a kultúrmissziót, amit 2012 körül sajnos abbahagyott, akkor sok-sok további jó zenekart, akár még egy igazi magyar világsztárt is ki tudott volna nevelni.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture