A szakértelem egy bolsevista trükk – Politikai Hobbista Mező Gáborral 2021.04.03.

A szakértelem egy bolsevista trükk - Politikai Hobbista Mező Gáborral

A szakértelem egy bolsevista trükk - Politikai Hobbista Mező Gáborral

A IX. kerületi csata véget ért, a szivárványosra maszatolt kertitörpe lecsuklott és elterült a földön, lehet újra nácizni és segítségért sikonygatni külföldre, mert újra szemetel a barna eső. A baloldali provokáció megint sikerült.
A hazai baloldal nemcsak a felhőtlen rettegésben, hanem a szakértőzésben sem fejlődött semmit 1990 óta. Igaz, 2010 után egy kicsit visszafogták magukat, mivel Gyurcsány elkúrásai után nem igazán hivatkozhattak a bámulatos hozzáértésükre, de most, a járvány alatt megint elszemtelenedtek és szakértői járványkormányt követelnek. Mindezt a mesüge, oltástagadó háziorvosukkal és Falus Ferenccel szeretnék kivitelezni.
A második félidőben igazi komcsivadászatot rendezett a Politikai Hobbista, már Mező Gáborral, a PestiSrácok.hu újságírójával kiegészülve. A ‘90-es évek retroparti pedig azzal folytatódott, hogy a rendszerváltozás utáni időszak szinte összes ünnepelt újságírójáról és tévésztárjáról elmesélte, hogy hálózati emberként, ügynökként, felülről rakták a szerkesztőségek és újonnan indított, liberálisnak hazudott lapok élére, hogy segédcsapatként biztosítsák a kommunisták hatalom- és vagyonátmentését.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture