Szuezi-válságban a kapitalizmus és mi a punk? – Politikai Hobbista Kaiser Lászlóval

Szuezi-válságban a kapitalizmus és mi a punk? - Politikai Hobbista Kaiser Lászlóval

Szuezi-válságban a kapitalizmus és mi a punk? - Politikai Hobbista Kaiser Lászlóval

Csoda történt: a jobbos Mandiner és a szélbalos Mérce ugyanazt a problémát látta meg a Szuezi-csatornán keresztbe büntetőfékező konténerhajó kapcsán. A globális kapitalizmus túl sok kockázattal jár, de a gyógyító receptek eltérőek. Pontosabban a Mandiner a termelés átgondolását javasolta, a Mérce pedig semmit, csak orbánozott egy jót a végén. Ezt a látleletet állította fel a Hobbista arról, hogyan értékelték a lapok az Ever Given teherhajó karambolját a csatornában.
A haladó sajtó pedig azt követeli, hogy a kormány nyissa meg a kórházakat az újságírók előtt. Részben örülhetünk, hogy megunták a hazudozást, a saját szemükkel is látni akarják azt, amiről cikkeket írnak. De csak részben.
De hogy mivel lehet felkelteni a közönség érdeklődését, arra senki nem tudja a választ. Annyira magasra helyezték a mércét, hogy a sátánista gegekkel operáló lakossági diszkó nem felháborodást, hanem gúnyos kacajt váltott ki a célcsoportból.
És a punkzene sem alkalmas már a polgárpukkasztásra, hiszen kispolgáriak lettek. De erről már Kaiser László, az ETA egykori gitárosa mesélt a vendégszékből a második félidőben.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture