Elpusztítja-e a világot a genderideológia? – Politikai Hobbista Szilvay Gergellyel 2021.03.26.

Elpusztítja-e a világot a genderideológia? - Politikai Hobbista Szilvay Gergellyel

Elpusztítja-e a világot a genderideológia? - Politikai Hobbista Szilvay Gergellyel

Tóta W. Árpádot és a HVG-t 400 ezer forintos büntetésre ítélte a kúria, amiért büdösnek, migránsnak és banditának nevezte a magyarokat. A Hobbista csapata az ítélettel nem ért egyet, függetlenül attól, hogy Tóta W. szerintük egy vállalhatatlan pöcs, és a történelmet sem ismeri.
Dr. Lakatos Márk professzortól előző hétvégén megtudjattuk, hogy a melegeknek népességszabályozó szerepe van, és jutalom járna nekik, amiért nem szülik túl a boJgót. A srácok szerint Lakatos alapvetően egy vicces arc, és tök jól hozza a világ legmelegebb palija karatert, ezért kár lenne, ha elkezdené komolyan venni magát meg mindenféle hibbant elméleteket, és belpesti értelmiségit játszana.
A Telex 200 ezer Eurót kapott Csehországból. Saját állításuk szerint kb. Munk Veronika két szép szeméért, és Sajó Dávid gargantuális potroháért. De vajon ki és miért pénzeli a propagandistákat?
A második részben Szilvay Gergely, a “Gender-elmélet kritikája” című, most megjelent könyv szerzője ült a vendégfotelben. 22 percnyi tömény genderezés, viccesen, de nagyon is komolyan; mikor billent át a gender- és mindenféle más elmebaj az egyetemek és különböző marginális szubkultúrák világának bizarr jelenségéből a teljes társadalmat megfertőző és veszélyeztető erőszakos ideológiába.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture