Hadházy Ákos hazugságokat terjeszt – Politikai Hobbista Szlávik János infektológus foorvossal 2021.04.08.

Hadházy Ákos hazugságokat terjeszt - Politikai Hobbista Szlávik János infektológus foorvossal

Hadházy Ákos hazugságokat terjeszt - Politikai Hobbista Szlávik János infektológus foorvossal

Hadházy Ákos úgy működik, mint egy mentelmi joggal felruházott fake news portál. Nyilvánvaló és bizonyított hazugságokat terjeszt, hogy uszíthasson a rendorök ellen és lejárasson egy polgármestert. A Hobbista persze csak kérdez, hiszen neki, szemben Hadházy Ákossal, nincs mentelmi joga.
Az Európai Uniót tényleg elmebetegek irányítják. A legfrissebb LMBTQ-irányelveket taglaló dokumentumuk szerint kerülni kell az apa és anya szavakat, továbbá férfiak és nők között nem létezhet egyenlőségen alapuló kapcsolat, csak elnyomás. Egyúttal a homofóbiát is bűncselekménnyé akarják nyilvánítani, ami szerintük a legfontosabb dolog a koronavírus-járvány idején.
Gyurcsány viszont elengedte a szeretet nyelvét, és visszaállt az alapértelmezett, dühöngő elmebeteg működésre. Valószínűleg elirigyelte Jakabtól a sikereket, de a parizert nem szereti.
A második félidőben Szlávik János infektológus próbálta elmagyarázni a Hobbista csapatának, hogyan működnek az oltások, mi az alapja a kontaktus- és rizikócsökkentő szigorításoknak, valamint szóba jöttek az éttermek teraszai is, ahol remélhetőleg hamarosan üldögélhetünk már… De mesélt arról is, hogy miben tévedtek és miben nem a több mint egy éve tartó járvány alatt a világ tudósai.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture