A Politikai Hobbista térdelést és pénzt követel az amerikaiaktól! Gubík László a vendégszékben 2021.03.30.

A Politikai Hobbista térdelést és pénzt követel az amerikaiaktól! – Gubík László a vendégszékben

A Politikai Hobbista térdelést és pénzt követel az amerikaiaktól! – Gubík László a vendégszékben

Az amerikaiak, egy angol író felbújtására, elkövették a legnagyobb bűnt, amit ismer a századunk: a kulturális kisajátítást. Elrabolták a magyaroktól a magyar és római katolikus Kempelen Farkas, hogy az általa készített sakkozó géppel együtt angolszász és protestáns istent gyártsanak belőle az Amerikai Istenekben.
A PDSZ átvette a legklasszikusabb haladó gyakorlatot, és olyat követelnek, amit megkapnak. Nekik nem elég, ha a tanárokat és az iskolai dolgozókat oltják be soron kívül, ok azt követelik, hogy a tanárokat és az iskolai dolgozókat oltsák be soron kívül. Lehet, ennek is ott kell keresni az eredőjét, mint az iskolák csökkenő színvonalában, a kontraszelekcióban.
“Kurva jók vagyunk azokon a gólyalábakon, de inkább ne mutasd be rólunk a filmet!” – valami ilyesmit üzenhettek a freeSZFE mozgalmárai Gulyás Mártonnak, aki némi duzzogást követően fegyelmezetten követte az utasítást.
A második félidőben Gubík László, felvidéki magyar társadalomépítő és közösségszervező csatlakozott a Hobbistához, aki csak azért nem felvidéki politikus, mert ahhoz szlovák állampolgárság is kellene, neki pedig az nincs, miután a szlovákok megfosztották tőle a demokrácia és az Európai Unió legnagyobb dicsőségére. Hogy a 10 évvel ezelőtti vagy a mai Szlovákia komfortosabb egy magyarnak, az pedig nem a szlovákokon múlik, hanem azon, hogy mennyire erősek a magyarok a Kárpát-medencében.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture