A nacionalizmusról vagy a szellentésről beszélünk nehezebben?- Politikai Hobbista Plusz 2021.02.19.

A nacionalizmusról vagy a szellentésrol beszélünk nehezebben? – Politikai Hobbista Plusz

A nacionalizmusról vagy a szellentésrol beszélünk nehezebben? – Politikai Hobbista Plusz

A két decens professzor (Gerő András és Molnár Attila Károly) zakóban, a két suhanc tróger (Ambrózy Áron és Dopeman) pedig sapkában a Hobbista kéthetente jelentkező vita-különkiadásában ez alkalommal szó esett Jakab Péter kedvenc parizeres kiflijéről, Gyurcsány Ferencről, az EU-ról és a NATO-ról is.
Mit akar vajon a szemlőhegyi gégepukkasztó, miért nyírja ki az összes potenciális szövetségesét a baloldalon? Lehet, hogy nem is akar győzni 2022-ben többedmagával, hanem inkább vár még 4 évet, amikor egyedül eshet neki Orbán Viktornak? És vajon átengedi-e a főszerepet a feleségének, Dobrev Klárának, ha a párt (amelynek véletlenül ugyanaz a monogramja) érdeke ezt kívánja?
Van-e Magyarországnak mozgástere a nemzetközi porondon  na, ebben nagyon nem értettek egyet a résztvevők. Olyannyira, hogy MAK egy alkalommal még le is kovácslászlózta Ambrózyt. Dopeman egy kicsit hozta a világon felülemelkedő buddhistát, aki szerint vigyázni kell, mert a szavaknak teremtő ereje van. Gerő András szerint semmi baj az EU-val, Magyarország végre a történelem győztes oldalán áll. Molnár Attila Károly nem teljesen osztotta az optimizmusát, mert bár a gazdaságunk valóban jó, de szerinte a világ nem statikus, nincs végső győzelem, hanem mint a fociban, meccsről meccsre újabb és újabb győzelmeket kell aratni. Dopeman szerint ráadásul vigyázó szemünket Kínára kellene vetnünk; de erre már csak 2 hét múlva, a következő Politikai Hobbista Pluszban kerülhet sor.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture