Mit jelent a gerinctelenség? 2021.04.20.

Mit jelent a gerinctelenség?

Mit jelent a gerinctelenség?

A mai Polbeat Pankrációban újra éles vita alakult ki a jobb-és a baloldali karéj között.
Nagy Attila Tibor borítékával kezdődött a műsor, miszerint a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy az emberek ne higgyenek az ellenzék elbizonytalanító oltásellenes akcióinak. Újra és újra felmerül az a kérdés, hogy az ellenzék oltásellenes-e, vagy csak két oltás ellen hergel-e? Vajon a kettő fedi-e egymást?
Nagy József eleinte a Fradi fontos meccsére koncentrált, ám nem tudott kibújni bőréből és csak beleállt a vitába. Csizmadia Tamás témája a Tóth Csaba – Hadházy Ákos féle összezördülés volt. A vitapartnerek pedzegették azt a kérdés, hogy mit jelent a gerinctelenség kifejezés.
Nagy József irománya ezúttal hosszúra sikerült, de az elmúlt alkalmakkal ellentétben, végre idő jutott az Ő általa hozott témára is. A balos média által unalomig hangoztatott „újabb állami feladatok kerülnek ki a mindenkori magyar kormány hatásköréből” című doktrínát hozta magával.
Végül Huth Gergely témája a Szikra Mozgalom felháborodottsága volt Karácsony posztján, aki lekommunistázta a kínai Fudan Egyetemet. Pikáns a sztoriban, hogy a Szikra Mozgalom alapítója Jámbor András, Karácsony Gergely főtanácsadója.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture