Jeszy nem bírta a csúcsra pörgetett Hrutkázást és beletrollkodott az élő Polbeat Pankrációba 2021.03.24.

Jeszy nem bírta a csúcsra pörgetett Hrutkázást és beletrollkodott az élő a Polbeat Pankrációba

Jeszy nem bírta a csúcsra pörgetett Hrutkázást és beletrollkodott az élő a Polbeat Pankrációba

A Polbeat Pankráció legújabb adásában Kert Attila, Huth Gergely, Csizmadia Tamás és Nagy József a megszokott négy téma helyett öt témát vitatott meg. A jobb oldali karéjban ülő Csizmadia Tamást az ellenzék a hétvégén célkeresztbe tűzte egy publicisztikájában megjelent félreérthető mondat miatt. Hiszen ha félreérthető egy mondat, akkor a magát függetlennek állító média azt rendre félre is érti. Csizmadia Tamás eredetileg hozott témája Fekete Győr András Facebook posztja volt, miszerint a kormánynak a koronavírus járvány alatt is fontosabbak a stadionok az egészségügynél.

A bal karéjban ülőknek egy rugóra járt az eszük, s mindketten Hrutka János szakkommentátor elbocsátását hozták témául. Szentül meg voltak győződve arról, hogy munkahelyének elvesztése a Gulácsi-féle „család az család” kampány mellett demonstráló poszt támogatása miatt történt. Nagy József állításait Jeszenszky Zsolt kollegánk nem hagyta szó nélkül, a vezérlőből egyenesen élő adásba szaladt le, ahol kéretlenül megválaszolta Mészáros Nóra műsorvezető kérdését.

Nagy József pedig elirigyelte Jakab Péter krumpliforradalmát, s azt a témát hozta, hogy a fideszes parlamenti képviselők mondjanak le a tiszteledíjukról a járvány elleni védekezés javára.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture