Jakab Péternek fontosabb az antiszemitizmus, mint az orvosi béremelés – Itt a legkeményebb vitaműsor, a Polbeat Pankráció 2020.10.06.

Jakab Péternek fontosabb az antiszemitizmus, mint az orvosi béremelés - Itt a legkeményebb vitaműsor, a Polbeat Pankráció

Jakab Péternek fontosabb az antiszemitizmus, mint az orvosi béremelés - Itt a legkeményebb vitaműsor, a Polbeat Pankráció

Négy feketeöves vitabajnok, négy egyéniség, négy boríték, négy szín, négy meglepetéstéma és 44 perc szócsata, ez a Polbeat Pankráció a PestiTV legkeményebb vitaműsora, amelyben Szarvas Szilveszter vendégei ezúttal Lánczi Tamás, Törcsi Péter, Szalay Dániel és Nagy Attila Tibor voltak. A vitából kiderül, Jakab Péter Jobbik elnök miért tartotta fontosabbnak, hogy az antiszemita Bíró László mellett kampányoljon, mint hogy bemenjen a Parlamentbe és az orvosi béremelésről szavazzon, de azt is megtudhatják, hogy az ellenzéki vitapartnerek már nem tartják baloldali televíziónak az ATV-t.

PestiSrácok.hu kultikus és legendás közéleti vitaműsora Huth Gergellyel, Szarvas Szilveszterrel és a szájkarate fekete öves bajnokaival. Kettő a kettő elleni ketrecharc, ideológiák összecsapása, szellemi gerillaharcok, igazságkeresés minden mennyiségben a liberális agytekervények pokolszerű bugyrainak bemutatásával. Polbeat pankráció keddenként a Pesti Tv-n.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture