Jakab Péter levitézlett a krumpiszsákkal, politikai tartalma pedig nulla – Polbeat Pankráció Nagy Józsival, Nagy Attila Tiborral, Lánczival és Törcsivel! 2020.10.20.

Jakab Péter levitézlett a krumpiszsákkal, politikai tartalma pedig nulla - Polbeat Pankráció Nagy Józsival, Nagy Attila Tiborral, Lánczival és Törcsivel!

Jakab Péter levitézlett a krumpiszsákkal, politikai tartalma pedig nulla - Polbeat Pankráció Nagy Józsival, Nagy Attila Tiborral, Lánczival és Törcsivel!

Jakab Péter Jobbik elnök levitézlett a parlamenti krumplizsákos akciójával, ráadásul Jakab tartalom nélküli politikus is – hangzott el a Polbeat Pankrációban Nagy Attila Tibortól, a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársától, amellyel a jobboldali kanapén helyet foglaló Lánczi Tamás és Törcsi Péter sem tudott vitába szállni. Szarvas Szilveszter műsorvezető ezzel kapcsolatban azt kérdezte Nagy Attila Tibortól és Nagy Józseftől, hogy csípi ezt a véleményt, de miért nem hallja ezt a többi liberális párt vezetőjétől. A Polbeat Pankrációban Jakab Péter megítélése volt az egyetlen egyetértési pont, minden más témában szokás szerint keményen vitába szálltak egymással a Polbeat vitapankrátorai. Nézze meg a Polbeat Pankrációt, érdemes, hiszen a műsor migrációról, a koronavírusról és Budapestről, valamint Karácsony Gergely teljesítményéről is éles vitát hozott. A PestiTV vitaműsorából az is kiderül, a négy feketeöves vitabajnok miként vélekedik Lázár János korábbi kancelláriaminiszter azon véleményéről, hogy Budapesten szükség szerű lehetett Tarlós István leváltása, hiszen minden európai nagyvárosban baloldali a polgármester.
Polbeat Pankráció Nagy Józseffel, Nagy Attila Tiborral, Törcsi Péterrel, Lánczi Tamással és Szarvas Szilveszterrel.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture