Rá lehet-e bízni az országot azokra, akik hat darab buszt sem képesek botránymentesen kibérelni? – Polbeat Pankráció 2020.12.09.

Rá lehet-e bízni az országot azokra, akik hat darab buszt sem képesek botránymentesen kibélreni? - Polbeat Pnkráció

Rá lehet-e bízni az országot azokra, akik hat darab buszt sem képesek botránymentesen kibélreni? - Polbeat Pnkráció

Megtagadja-e a Fidesz minden eddigi elvét és hitvallását, csak mert lazább viszonyt ápolna az Európai Néppárttal, mint eddig? – Nagy József felvetésére ezzel a témával indult a vita a Polbeat Pankrációban, ahol Mészáros Nóra műsorvezető Nagy József, a 24.hu újságírója mellett Nagy Attila Tibor politikai elemzővel, Csizmadia Tamás jogász-publicistával és Huth Gergely programigazgató-főszerkesztővel vitte a műsort. Természetesen a képzeletbeli narancsfotelben ülők ezt hevesen cáfolták, mondván, a Néppárt hagyta el a Fideszt és a kereszténydemokrata elveket. – Miért is maradna együtt valaki a feleségével, ha az este bemutat egy hölgyet, hogy mostantól vele szeretne élni? – élezte a helyzetet Huth Gergely, megjegyezve, hogy az Európai Néppárttal szinte szó szerint ez történik. Ezt persze Nagy József és Nagy Attila Tibor nem fogadta el, mondván: a Fidesz nem akarja vállalni azt az értékközösséget, amihez a párt és Magyarország annak idején csatlakozott.
A következő színes boríték az előre csak a kiötlője által ismert témával Gyurcsány Ferenc nagyhangú kijelentését idézte, miszerint “nincs ingyenes és tömeges tesztelés, van helyette bizonytalanság és pánikolás!”. Erre nagy vita bontakozott ki a járvány helyes kezeléséről és érvként elhangzott, hogy Szlovákiában is felsültek az országos teszteléssel, ráadásul a baloldal nagyobb része is álláspontot váltott, az Index ma már azon csodálkozott el, hogy Magyarországon csak 2 százaléknyi koronavírusost találtak a veszélyeztetett szakmákban folyó tesztelés során.
A következő borítékban Nagy Attila Tibor azt próbálta levezetni hogy Orbán Viktor és Soros György egyetért egymással, ám vitapartnerei a túloldalon figyelmeztették: ekkora csúsztatást már rég hallottak, s le is vezették, miért. Ennek ellenére Nagy József is hosszan érvelt amellett, hogy a jogállamisági kritériumok helyesek és azt a kormánynak el kell fogadnia.
Végül Karácsony Gergely és a mögötte álló szivárványkoalíció első “nagy” bevásárlása került elő Huth Gergely borítékjából, aki hiába próbálta megkérdezni a stúdióban ülőktől, hogy miként tudna ez az alakulat egy országot elvezetni, ha egy hat (!) autóbusz bérletéről szóló közbeszerzést sem képes korrupciómentesen és sikeresen levezényelni?
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture