A hülyeség nem tart örökké, a normalitást nem lehet kiölni az emberekből – Politikai Hobbista Deutsch Tamással 2022.05.27.

A hülyeség nem tart örökké, a normalitást nem lehet kiölni az emberekből - Politikai Hobbista Deutsch Tamással

A hülyeség nem tart örökké, a normalitást nem lehet kiölni az emberekből - Politikai Hobbista Deutsch Tamással

Az egész világot megrázták az elmúlt napokban történt áruházi, illetve iskolai lövöldözések Amerikában: előbbinél 10 idős embert, utóbbinál 19 általános iskolás gyereket lőtt le egy-egy 18 éves ámokfutó. Az amerikai baloldal és a cselédsajtója természetesen azonnal politikai kérdést kreál, és kihasználja a jogos gyászt, értetlenséget és dühöt. Nem arról beszélnek, hogy erősíteni kell a rendőrséget, szigorúbban fellépni a bűnözőkkel szemben, hogy a hatóság előtt ismert gyanús egyénekre fokozottan kell figyelni, vagy hogy a problémás gyerekekkel foglalkozni kell.

Ehelyett azonnal jönnek a baloldal örökös vesszőparipái: egyrészt a rasszizmus, hiszen mi más lenne a lövöldöző indítéka; másrészt pedig a szabad fegyverhasználat betiltására irányuló törekvés. Hogy ennek az egész fegyverviselési kérdésnek mi a háttere, mit kell hozzá tudni az Egyesült Államok történelméről és politikai berendezkedéséről, arról alapos és összetett ismeretterjesztő műsort készített mára a Hobbista csapata. Tanulságos 20 perc, amiben előkerült George Floyd és Barack Obama is…

A második félidőben Deutsch Tamás európai parlamenti képviselőt látta vendégül a Hobbista. Tamás annak ellenére meglepően optimista a nyugati civilizáció jövőjét illetően, hogy nap mint nap találkozik a legdurvább elmebajokkal a munkahelyén, az EP-ben. De – ahogy fogalmazott – ha a közép-európai térség le tudta rázni magáról a korabeli wokeideológiát, a kommunizmust, akkor ez a nyugati sorstársainknak is sikerülni fog. Persze nem azonnal és kemény küzdelem lesz, de a normális és jó emberek minden társadalomban többségben vannak.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture