Megszabadulunk-e valaha a marxistáktól? – Politikai Hobbista Schmidt Máriával 2022.02.17.

Megszabadulunk-e valaha a marxistáktól? - Politikai Hobbista Schmidt Máriával

Megszabadulunk-e valaha a marxistáktól? - Politikai Hobbista Schmidt Máriával

MárCrazy Péter elemében van. Kellő szerénységgel évtizedértékelő beszédet tartott, amit szerinte többen néztek, mint Orbán évértékelőjét. A hivatalos Facebook-statisztikák nagyon mást mutatnak, de a valóság mikor zavarta az önmagába szerelmes messiást? Azt is kitalálta, hogy a közös ellenzéki lista utolsó befutó helyeit sorsolással döntsék el. A Hobbista pedig megmutatja, hogyan nézhet ki egy ilyen sorsolás – ha azt Feri csinálja.

A brüsszeli bürokraták újabb fontos intézkedést hoztak a bolygó megmentése érdekében: mostantól a közönséges házitücsök is ételnek minősül, és többféle formában is, tehát fagyasztva, nyersen, porként, stb. forgalomba lehet hozni.

Az Egyesült Államok újabb nagyszerű sportolóval büszkélkedhet, ezúttal a téli olimpián: Kelly Curtis szkeletonversenyzővel. (Ez a bobhoz és szánkóhoz hasonló sportág, csak még durvább.) Ő az első afroamerikai versenyző ebben a sportágban. Csakhogy ezzel van egy kis bibi… hogy micsoda, az kiderül a műsorból.

Magyarországra látogatott a brazil elnök, aki azzal büszkélkedhet, hogy a nemzetközi függetlenobjektív sajtó (FOS) őt még Orbánnál is jobban gyűlöli. Persze a bűnei ugyanazok: ellenzi a tömeges migrációt és nyíltan állást foglal olyan hagyományos értékek, elvek mellett, mint Isten, haza, család, szabadság.
És hogy mit jelent az Európai Bíróság tegnapi döntése, miszerint az uniós források kifizetését megtagadhatják abban az esetben, ha azokat ellopják? Ezt is megvitatta a csapat a műsorban…
Régóta várt vendég érkezett a Hobbista második félidejére: Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója. Az intézmény jövő héten csütörtökön ünnepli 20 éves fennállását, aminek kapcsán egy 3 napos rendezvénysorozattal is várják az érdeklődőket, nem csak a múzeumban, hanem kint az Andrássy úton is. Szombaton délután többek között a Kerekes Band és Tóth Gabi részvételével egy vidám, jó hangulatú koncertre is sor kerül, kifejezendő, hogy milyen jó, hogy az ordas eszméket egy múzeumba száműztük és szabadon, békében élhetünk. Persze nem csak a múzeumról esett szó, hanem a jelenről is: miért bukkan fel újabb és újabb formában, különböző álcák alatt a marxizmus, és képesek leszünk-e valaha megszabadulni tőle véglegesen. Miért van tele az európai politika gyáva, jellegtelen figurákkal, akiknek a vezetése alatt a kontinens folyamatosan saját magát lövi lábon? És miért nem veszik észre sokan, hogy Amerika a legkevésbé sem nemes eszméket, hanem saját érdekeit képviseli a világpolitikában. A professzor asszony szerint ideje lenne, hogy Európa is végre felismerje ugyanígy a saját érdekeit, és ki is álljon ezekért.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture