Sosem akartam miniszterelnök lenni, engem mindig a főváros érdekelt – Politikai Hobbista Tarlós Istvánnal

Sosem akartam miniszterelnök lenni, engem mindig a főváros érdekelt – Politikai Hobbista Tarlós Istvánnal

Sosem akartam miniszterelnök lenni, engem mindig a főváros érdekelt – Politikai Hobbista Tarlós Istvánnal

Megnyitott a Magyar Zene Háza, és nem lenne független-objektív a haladó sajtó, ha nem keresett volna benne rögtön valami hibát. Mert Karácsony Gergelynek ez volt a kívánsága. A madárgyilkosságot vették elő, ügyesen elhallgatva, hogy bizony kiragasztották ragadozómadarak sziluettjét – ahogy a Magyar Madártani Egyesület is javasolja. Persze lehetne jobban is védeni az énekesmadarakat, csak hát valamiért ez a téma sosem kerül elő a szintén üvegből épült tornyok és a szélturbinák esetében. Azok gyilkolhatják a madarakat.
Gerő András kedvéért a Hobbista elővette Orbán Viktor másfél héttel ezelőtti mondatát a jelenségekről. Ugyanis a Telex feketeöves hazudozóinak sokakat sikerült megtévesztenie. A nem meghamisított mondatokban Orbán nem a homoszexualitást hozta összefüggésbe a pedofíliával, hanem az iskolai érzékenyítést. És bár a miniszterelnök nem tartja ezt fontos kérdésnek, a Hobbista igen. Aki kisgyerekeknek mesél a saját szexualitásáról, az bizony pedofil.

Magyarország légiereje is fejlődik. A Gripeneket megtartjuk, de a legmodernebb, már európai fejlesztésű rakétákkal és bombákkal szereljük fel. Emellett részt veszünk 6. generációs vadászgépek fejlesztésében is. Az amerikaiak biztos nem örülnek ennek, de majd IMFhitellel megvásároltatják a románokkal az elavult haditechnikájukat. És igen, innentől mindenki tudhatja, hogy ezek Kurtz ezredes percei voltak. Ami kapcsán a lánykérés is előkerült – de ehhez nézzék meg a teljes adást!

Tarlós Istvánt, Budapest korábbi főpolgármesterét látta vendégül a Hobbista! Bár alacsonyan lógó gyümölcs lett volna 22 percet karácsonyozni, a beszélgetés inkább azokról az értékekről szólt, amelyeket Tarlós István városvezetőként, az ország sorsát szívén viselő politikusként és emberként is fontosnak tart. Ettől még van persze véleménye a jelenlegi városvezetésről, de nincs benne kényszeres indíttatás arra, hogy folyton minősítse a nyilvánosság előtt. Arra a kérdésre, hogy a fővárossal kapcsolatos vízióiból mennyi valósult meg, illetve van-e, amit nagyon szeretett volna, de nem sikerült, nagyon gyakorlatias választ adott: 250 milliárdos adóssággal vették át a fővárost 2010-ben, összeomlás szélén álló tömegközlekedéssel, széteső infrastruktúrával; ennek a konszolidálása, a város működésének folyamatos biztosítása volt a legfontosabb, minden mást háttérbe szorító feladat. Ez megtörtént, nincs hiányérzete. De most arra koncentrál, azt tartja a legfontosabbnak, hogy a nyugat felől minket is ostromló, a normalitást felszámolni akaró ideológiákat idén tavasszal is sikerüljön visszavernünk.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture