Az USA kormánya elismerte az UFO-k létezését? 2022.05.19.

Az USA kormánya elismerte az UFO-k létezését?

Az USA kormánya elismerte az UFO-k létezését?

A legutóbbi óta több, mint fél évszázad telt el, de most újra UFOügyi meghallgatást tartott az amerikai kongresszus. A haditengerészet és a Pentagon, azaz a hadügyminisztérium is elismerte, hogy valódiak azok a felvételek, amelyek nyilvánosságra kerültek, és amelyeket többek között katonai pilóták készítettek, időnként éjszakai hőkamerával, és amelyeken olyan azonosítatlan repülő objektumok és úgy mozognak, amire a mai napig nem találtak magyarázatot. Hogy mire jutottak a kongresszusi meghallgatáson? Nézzétek meg a műsorban!
George W. Bush korábbi amerikai elnök minden idők legnagyobb freudi elszólását produkálta. Szerinte megengedhetetlen, hogy egy ember döntsön arról, hogy ok nélkül, brutálisan megtámadja… hogy melyik országot, az is a műsorból derül ki. (Bár lehet, hogy sejtitek.) 😉
Józan ésszel nem kérdés, hogy Magyarországnak nincs 15 milliárd eurója arra, hogy csak azért átállítsa a teljes gazdaságát orosz olaj és gáz helyett valami másra, mert a jóemberkedő nyugati politikusok, a cselédsajtójuk és az általuk agymosott közvélemény ezt követeli. Vannak gazdagabb országok, akik ezt megtehetik, de mi nem.
Miután múlt csütörtökön Jeszi énektanára volt a műsor vendége, ez alkalommal Ádámét is meghívta a csapat. Ádám sokáig reménykedett, hogy megússza az élő adásban történő éneklést, de Jeszi nem engedte elsunnyogni. Végül csak egy egyszerű skálát énekelt, az egyiket Lampert Mónikáról, a másikat a hajbeültetésről. Igen, ugyanis Kecskeméti Róbert módszeresen szöveges skálákat szokott énekeltetni a tanítványaival. De az énektanítás csak az egyik “sapkája”, mert mellette nem csak énekel, hanem képzett, profi színész is. Elmesélte, hogy ő tipikusan karakterszínész, meg hogy miért nem szokta a magas, szőke, jóképű főhősök szerepét játszani – mert nem magas és nem szőke. De van olyan vígjáték a Térszínházban, ahol rendszeresen játszik, és kifejezetten a hőst, akibe a bombanő szerelmes… baromi jó hangulatú lett az egész beszélgetés, nézzétek meg!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture