Tanárok koldulnak Budapest utcáin a Momentum szerint – Politikai Hobbista Kubatov Gáborral

Tanárok koldulnak Budapest utcáin a Momentum szerint - Politikai Hobbista Kubatov Gáborral

Tanárok koldulnak Budapest utcáin a Momentum szerint - Politikai Hobbista Kubatov Gáborral

Mi történik Ukrajnában? Az Európai Unió sikeresen betiltotta a propagandának kikiáltott orosz sajtót, így mi csak a nyugatiból tudunk tájékozódni, ami általában zokszó nélkül átveszi az ukrán narratívát. Ez a kényelmes, jóemberkedő hozzáállás vezetett ahhoz, hogy az ukránok már-már a németeket megszégyenítő eposzokkal részegíthetik a mainstream médiát fogyasztó társadalom jelentős részét. Tényként közlik a háború ukránokra nézve pozitív állását, de a valóságban talán még a hadviselő felek is csak találgatják, hogy mi történik a harctéren.

Jelenleg ott tartunk, hogy a magukat megadó azovosokat a kivégzés réme fenyegeti, mert az oroszok terrorszervezetnek minősítették őket, majd jött, hogy az AZOV légió nem is adta meg magát, még bent vannak az Azovstalban, és árulónak tekintik azokat, akik most megadták magukat az oroszoknak. Ember legyen a talpán, aki ezen kiigazodik.

Emellett az EU tovább erőlteti az olaj-embargót, ami gyakorlatilag hazavágná Magyarország teljes gazdaságát (és nem mellesleg az Európáét is). Brüsszel és holdudvara szerint Magyarország túszul ejtette az Európai Uniót, pedig mi csak azt szeretnénk, ha olyan szankciókat foganatosítanánk, amik Oroszországot sújtják, nem pedig minket.

A mai részben is sikeresen lelepleztük a F.O.S. egyik újabb hazugságát, ami egy arctalan, névtelen kéregetőre épül. A Momentum egyik politikusa éppen a Deák téren sétálgatott, amikor meglátott egy kéregetőt, akinek az szerepelt a tábláján: Kérem segítsenek! Középiskolai tanár vagyok (sic!). Ez a hangulatkeltő poszt számtalan sebből vérzik, de hogy pontosan mi a gond vele, csak az adásból derül ki.

Már csak néhány napja van a Pesti TVnek, így a Hobbista is véget ér ezen a felületen legalábbis, de az utolsó pillanatokban végre sikerült Kubatov Gábort is elcsábítani a vendégfotelbe. A Ferencváros elnöke elárulta, hogy számára a haza az első, de a Fradi ott van szorosan mögötte. A patinás, de sokáig vergődő-vegetáló klubból egy olyan közösséget építettek fel, amelyik sokkal több, mint sportegyesület: célt, fegyelmet, kitartást ad a fiataloknak – és persze példaképeket is. Óriási munka van benne, csakúgy, mint a választási győzelemben. Gábor számára a legfontosabb, hogy sose érezze úgy, hogy nem tett meg mindent, hogy ha még ezt vagy azt elvégezi, akkor sikerülhetett volna… mint a Schindler listája végén a jelenet az órával. Mindig 100%-osan kell teljesíteni, és ez most sikerült is. Ezért az utolsó héten már nyugodt volt, hiszen a munka el volt végezve. A kétharmadot ugyan nem merte volna megjósolni., de a kiváló aktivistákból álló csapattól is olyan visszajelzések jöttek, amelyek bizakodásra adtak okot. És szerinte Budapest sem veszett el örökre…

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture