A Salamon-szigetek lesz USA Ukrajnája? – Politikai Hobbista Horváth-Lugossy Gáborral 2022.05.02.

A Salamon-szigetek lesz USA Ukrajnája? – Politikai Hobbista Horváth-Lugossy Gáborral

A Salamon-szigetek lesz USA Ukrajnája? – Politikai Hobbista Horváth-Lugossy Gáborral

A Salamon-szigetek messzebb van Amerikától, mint Kijev Moszkvától, az USA kormánya mégis megelőző katonai csapást helyezett kilátásba a szigetország számára, ha tényleg haditengerészeti bázist létesítenek a kínaiak. Ezek szerint mégis létezik a geopolitikai realitás, és nem csak arról van szó, hogy minden ország maga dönti el, melyik katonai szövetség tagja. Csak akkor miért kell jóemberkedni és hazudozni Ukrajna kapcsán? A kérdés költői persze, a realitás az, hogy ha egy nagyhatalom megmondja, hogy ne kavarjon senki a hátsó udvarának tekintett érdekszférában, akkor ott a kavarásnak következménye van. 

Európában tovább terjed a morálkommunizmus. A Bizottság kommunikációs irányelveket határozott meg, hogy mit szabad és mit nem szabad mondani az orosz-ukrán konfliktusról, a Google pedig ezen felbuzdulva el is lopja azon szerkesztőségek reklámbevételét, akik nem tartják magukat a cenzúrázott tartalomhoz. Bolognában közben bevezetik a kínai mintára készült társadalmi kreditrendszert. Csak egy apró adalék: Bologna városát az elmúlt 77 évből 72-ben kommunisták vezették. 

A finnugor rokonság teljes kamu, a magyarok szkíta-hun származását ma már genetikai kutatások bizonyítják. Nagyjából így lehet összegezni azt a beszélgetést, amit Horváth-Lugossy Gáborral, a Magyarságkutató Intézet igazgatójával folytatott a Hobbista. Persze a 22 perc nagyon kevés volt ahhoz, hogy akár csak egy töredéke is szóba jöjjön mindazoknak a tévedéseknek, ferdítéseknek, manipulációknak, amelyek az igazgató szerint 200 éve jellemzik a magyar történetírást és történelemoktatást. Pedig a korábbi krónikások még megírták a magyarok valódi őstörténetét, a források azóta is rendelkezésre állnak. De akkor kinek és miért állt érdekében egy teljes alternatív történelmet és a hozzá tartozó narratívát felépíteni? Miért merevedett mindez dogmává, és miért jár megvetéssel és kiátkozással a fősodortól való eltérés? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk a műsorból.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture