Magyarországnak nem sok, az ellenzéknek meg semmi mozgástere nincs – Politikai Hobbista Plusz 2022.04.08.

Magyarországnak nem sok, az ellenzéknek meg semmi mozgástere nincs – Politikai Hobbista Plusz

Magyarországnak nem sok, az ellenzéknek meg semmi mozgástere nincs – Politikai Hobbista Plusz

Pénteken a professzorok és a trógerek is elemezték végül a választásokat. A héten már mindenki mindent elmondott, így két kérdés maradt: milyen mozgástere maradt az ellenzéknek és milyen mozgástere van Magyarországnak.

Az ellenzék helyzete egyszerű: ha lehiggadnak, ha nem pusztán a gyűlöletből akarnak tovább építkezni, akkor lesz lehetőségük alternatívát állítani. Mindenesetre messziről indulnak, hiszen hiába képzelik magukat a nyugatos értékek képviselőinek, még arra se voltak képesek, hogy – az általuk állítólag képviselt nyugat politikai normáinak megfelelően – gratuláljanak a győztesnek. A Fidesz pedig tehetne gesztusokat; ha már ekkorát nyertek, akkor megtehetik, hogy néha megkérdezik az ellenzéket, kérnek-e tejfölt a lángosra…

Magyarországnak szintén szűkült a mozgástere, hiszen egyszerre kell hűnek lenni a szövetségeseinkhez és képviselni a nemzeti érdekeket. Ez igen nehéz, főleg úgy hogy az EU közben jogállamisági eljárást indított, egyfajta “felmentő seregként” az ellenzék számára; mint amikor Steiner jött észak felől, hogy megmentse a Führert.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture